12 Imbuhan Bestmobile Yang Terbaik

12 Imbuhan Bestmobile Yang Terbaik…Saya pernah ditanya prospek dengan soalan cepu emas.Nasib baik tak cemas untuk menjawabnya.Perlu anda tahu bahawa orang lain tidak kisah apa yang anda dapat tetapi mereka sangat ingin tahu apa yang mereka dapat apabila menyertai apa jua bisnes atau membeli sesuatu.Betul tak?

Bestmobile antara syarikat telco yang mempunyai kuasa aura yang sangat hebat.Meskipun usianya belum sampai setahun namun keahlian sudah mencecah lebih 90 ribu orang.Sasaran awal untuk mendapat keahlian 200 ribu orang.Jumlah ini masih kecil jika dibandingkan dengan penduduk Malaysia berjumlah 30 juta orang.

imbuhan bestmobile

Sambutan ini sangat memberangsangkan kerana faktor-faktor yang pernah saya tulis entri terdahulu bertajuk 7 Sebab Bestmobile Menjadi Pilihan Ramai.Dalam pada itu juga ia mempunyai banyak kelebihan dan imbuhan seperti yang saya nyatakan dibawah.

1.Tiga dalam satu

Bestmobile menyediakan tiga talian dalam  satu kad.Maksudnya di sini ialah isyarat penerimaan asal ialah Mybest.Sekiranya tiada maka digantikan isyarat Maxis atau Umobile.Liputan semakin luas selagi ada isyarat Mybest,Maxis dan Umobile.

2.Kekal nombor lama atau baru

Sistem ini dinamakan port in.Nombor lama yang telah anda sayang bertahun-tahun dapat dikekalkan walaupun bertukar kadsim yang baru.Selain itu boleh menukar nombor baru yang lebih menarik dan cantik.Pandangan saya ialah guna sahaja nombor yang asli Bestmobile berikan kerana ia lebih best dan menarik.Contohnya 011-38-228381

3.Kredit percuma RM10

Dalam kadsim permulaan yang berharga RM49 maka sudah tersedia kredit RM10.Gunakan sebagai permulaan atau percubaan yang baik.Boleh guna untuk sms rakan anda tentang keputusan anda sudah memiliki nombor yang baru.

4.Perlindungan PA Takaful RM100 ribu

Sediakan payung sebelum hujan.Kita tidak tahu apa-apa musibah boleh berlaku pada masa yang akan datang.Jadi keputusan anda untuk memiliki takaful dengan menggunakan Bestmobile adalah bijak.Sekurang-kurang jika berlaku perkara yang tidak diingini kita sudah ada perlindungan takaful yang patuh syariah.

5.Pakej yang jimat dan rendah

Penjimatan yang disediakan oleh Bestmobile memang best.Ada disediakan pakej Best40 dan pakej Best60.Melalui pakej tersebut kita boleh memilih sama ada untuk jimat sms  atau jimat panggilan ataupun jimat data.

6.Insentif penajaan RM15-RM20

Jika  top up peribadi anda bawah RM59 ( minimum RM15) maka anda dapat insentif penajaan sebanyak RM15 manakala top up peribadi atas RM60 maka anda dapat RM20 setiap kali ada penajaan member baru.

7.Insentif tambah nilai 30%

Rangkaian yang anda bina semakin membesar.Setiap kali mereka top up maka anda akan dapat insentif tambah nilai sebanyak 30%.Dalam perkara ini saya galakkan anda top up paling kurang RM60 supaya peratus komisyen lebih besar dari 3 level rangkaian yang anda miliki.Boleh juga saya katakan Bestmobile ialah pekerjaan yang sesuai seperti dalam entri Bekerja Dari Rumah Pilhan Terbaik

8.Potongan zakat pendapatan

Salah satu sebab yang best bagi ahli yang beragama Islam ialah pemotongan zakat pendapatan yang sudah mencecah RM100 setiap bulan.Tiada timbul rasa rugi kerana zakat adalah cara penyucian pendapatan.Lebih berkat lebih baik.Bagi pengguna bukan Islam pula mereka dikecualikan dan menerima pendapatan 100 peratus.

9.Insentif wang tunai,melancong dan hadiah menarik

Sepanjang tahun 2015 ini ada kempen Bonanza untuk para ahli Bestmobile.Mereka yang berjaya mencapai sasaran syarikat akan diberi imbuhan yang sangat awesome.Anda boleh rujuk pada laman web rasmi syarikat.

10.Pakej umrah dan ziarah

Ini hadiah yang diberi kepada pemimpin yang telah bekerja keras dalam Bestmobile.Mereka yang berjaya mencapai tahap Senior Director akan diraih untuk membuat umrah dan ziarah ke tanah suci.Sangat best kerana mereka sudah hampir ke peringkat jutawan sebagaimana artikel yang saya tulis bertajuk 5 Alasan Untuk Menjadi Jutawan.

11.Potensi pendapatan 4 angka dalam bulan pertama

Peluang ini sangat terhad dan istimewa.Sesiapa sahaja ahli Bestmobile yang aktif dan bergerak pantas boleh mencapainya dalam 30 hari pendaftaran.Jumlah sebenar komisyen dan bonus yang anda dapat ialah RM1724 jika berjaya  menaja 30 orang ahli baru.

12.Tabung rumah dan kereta

Dua perkara ini adalah keperluan yang amat penting.Sebab itu dalam Bestmobile ada disediakan RM800 sebulan untuk tabung kereta selama 3 tahun dan RM1500 sebulan selama 5 tahun untuk tabung rumah.Aduh.Sungguh bertuah orang yang bersungguh-sungguh dan berjaya dalam Bestmobile.

[admin]

Banyak sungguh imbuhan yang disediakan dalam Bestmobile.Kepada mereka yang berminat jangan lupa untuk hubungi saya melalui  3 pilihan berikut:

1.SMS kod BEST ke >>>>> 011-38-228381

2.PM ke inbox >>>>>>>>FACEBOOK

3.Daftar secara online di >>>>>GROUPSBEST.NET

(Visited 3 times, 1 visits today)

8 thoughts on “12 Imbuhan Bestmobile Yang Terbaik

Leave a Comment

CommentLuv badge