Amalan Yang Boleh Tarik Rezeki

Amalan Yang Boleh Tarik Rezeki…Sungguh lama mrhanafi tak kemaskini blog.Tak tahu sebab apa.Motivasi turun kot.Nak cakap dari blog tak dapat duit.Tak boleh juga.Sebab dari blog dah ada duit masuk setiap bulan

Mungkin perasaan M tu.Mrhanafi rindu dengan kawan-kawan blogger.Rindu nak baca blog mereka.Lantas kerana kerinduan mrhanafi gagahkan diri untuk menulis juga blog ini

Namun ada sesuatu yang mrhanafi kongsikan dalam artikel yang sangat santai ini.Mrhanafi ada menemui satu amalan menggunakan Asmaul Husna.In shaa Allah kalau diamalkan boleh mendatangkan rezeki mencurah-curah.

Ia bukan ilmu penarik duit tahu.Mungkin duit ada tertarik dengan kita merupakan satu bomus

Cara Buat Duit Dari Internet

Nak tahu lebih lanjut jemput singgah di ASMAUL HUSNA

(Visited 55 times, 1 visits today)

22 thoughts on “Amalan Yang Boleh Tarik Rezeki

  1. rindu nak baca blog kawan2? singgah la blog sy, baru ada mood balik ni menulis, setelah stop berbulan-bulan hehe… janji Allah tetap pasti bagi sesiapa yang berdoa dan memintak kepadaNya, cuma cara Allah nak bagi dan bagaimana nak sampai rezeki, ia datang dalam pelbagai bentuk.. sihat walafiat juga satu rezeki

  2. terima kasih atas info dan peringatan ini mrhanafi, kadang kita terlalu leka dengan urusan dunia sampai urusan akhirat menjadi tak terlaksanakan. Bagus juga kita saling mengingatkan. Setiap perbuatan kita yang selalu mengingatNya akan dapat menarik masuknya rezeki kita.

Leave a Comment

CommentLuv badge