Aplikasi Duit Itu Tipu Kalau….

Aplikasi Duit Itu Tipu Kalau….…Secara lumrahnya ramai orang suka  perkara yang senang dan mudah.Ingat senang sangat ke nak dapat duit.Duduk dan tidur boleh dapat duit.Oh tidak.Mana ada perkara seperti itu dalam realiti hidup ini.Dalam mimpi mungkin ya.Masalahnya kita tak boleh hidup dengan mimpi.Kita hidup dengan alam realiti yang memerlukan kita makan,minum dan bermedia sosial.

IMG_20160917_211539

Sebab itu ada dalam blog mrhanafi terkesan kata kunci Aplikasi Duit tipu.Ya itu memang betul jika pembaca terpedaya dengan ayat-ayat promosi.Hakikatnya ialah Aplikasi Duit merupakan satu marketing tool yang mudah digunakan berasaskan sistem aplikasi android.Baca betul-betul.Mudah digunakan untuk membuat apa jua promosi sama ada produk Aplikasi Duit itu sendiri atau produk kita sendiri.

Mudah di sini maksudnya bukan mudah dapat duit tetapi mudah digunakan untuk promosi.Bila dah mudah promosi maka secara tidak langsung mudah juga dapat duit.Pokok pangkalnya mesti buat PROMOSI dan promosi selagi mampu promosi.Itu sahaja kunci kejayaan dalam bidang marketing termasuk Aplikasi Duit.

Sepanjang mrhanafi mempromosi Aplikasi Duit memang ada orang tanya sama ada mrhanafi dah beli atau belum.Jawapannya mrhanafi ada beli dan ada alami sendiri betapa mencabarnya nak dapat duit dari Aplikasi Duit.Sejujurnya mrhanafi sudah dapat komisyen dan berjaya menjual aplikasi ini.

Kejayaan berpihak kepada mrhanafi namun kerisauan bermain dalam minda.Bagaimanakah ‘nasib’ pembeli aplikasi tersebut.Adakah mereka menyesal.Marah-marah atau berpuas hati kerana mendapati Aplikasi Duit mudah digunakan.Mungkin mudah dapat duit kerana itu memang rezeki mereka.

Dalam hidup ini ada orang yang alami pengalaman manis dengan cabutan bertuah.Setiap kali ada cabutan bertuah yang disertai pasti dapat hadiah.Paling kurang hadiah saguhati.Begitu juga dengan rezeki.Ada yang mudah dan ada yang mencabar.

Sesiapa yang terpilih dengan rezeki yang mudah tu wajib bersyukur dan sesiapa yang terkena dengan rezeki yang mencabar wajiblah bersabar.Kalau boleh sabar hingga level 7 atau lebih lagi.

Apa hikmahnya yang mrhanafi dapat ketika selalu buat promosi sama ada melalui blog atau Facebook berkaitan Aplikasi Duit.Sudah tentulah mrhanafi dapat perbezaannya ketara.Ternyata blog lebih baik untuk dijadikan medium membuat promosi.Tulis artikel blog sekali sahaja tetapi boleh dibaca para penggunjung berkali-kali.

Teknik menulis ayat promosi dalam Facebook sama ada wall sendiri atau Group Bisnes atau Fanpage ada pro dan kontra.Dalam Facebook kita mesti buat promosi setiap kali supaya orang boleh baca setiap hari.Tak buat maka tak ada promosi.

Blog tak macam tu.Publish artikel satu kali tetapi boleh dibaca berkali-kali selagi artikel tersebut ada dalam blog atau masih terpapar dalam halaman enjin carian.

Sejujurnya mrhanafi bersyukur kerana mampu menulis blog walaupun tidak sehebat blogger Khir Khalid yang mempunyai penulisan unggul dan bergaya setiap masa samaada Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris.

{sekilas pandang}

Aplikasi Duit tetap mrhanafi buat promosi dengan perspektif marketing tool.Mrhanafi tak jamin sama sekali dengan beli Aplikasi Duit maka duit berkepuk-kepuk masuk bank.Sebab syarat utama untuk berjaya mendapat duit dari Aplikasi Duit ialah kerja promosi untuk dapatkan pembeli.

Terima kasih kerana sudi membaca dan semoga mendapat manfaat dari blog ini.Datang lagilah ye dan mrhanafi amat menghargainya.

p/s : Jangan beli Aplikasi Duit jika tak nak duit.Beli apabila nak sangat duit tetapi tidak berputus asa untuk membuat kerja promosi  supaya ada pembeli seperti anda.

p/s/s : Mesti berani mencuba dan jika tak berani mencuba sampai bila-bila anda dibayangi perasaan takut.Jom beranikan diri dapatkan Aplikasi Duit 

p/s/s/s : Sesiapa yang dah terbeli Aplikasi Duit mrhanafi dah tak tahu cakap apa dah.Mrhanafi cadangkan kita guna Aplikasi Duit untuk menjadi affiliate sahaja.Daftar percuma di >>>S.I.N.I.

(Visited 3,119 times, 3 visits today)

67 thoughts on “Aplikasi Duit Itu Tipu Kalau….

  1. Dalam marketing, ayat promosi kena “WIN”! sebab tu ada sifu yang buat kelas atau panduan menulis ayat promosi.. “copywriting”.

    Content dalam web aplikasi duit memang power.. Boleh cair siapa yang baca… Yang “nampak duit” saja memang akan beli le walau tengah tak de duit.. Huahuahua…

  2. Klu stakat utk jana side income sja tkda mslh bgi sy. Dpt 150 sehari pn dh ok. Pasif income.. nk jadi jutawan itu x realistik klu stakat guna aplikasi duit..

  3. baru nak berangan beli app duit ni.. betul juga kata awak. mencari rezeki bukannya senang.. setiap pencarian rezeki harus kena lalui cabaran.. kalau tak sanggup lalui cabaran maka kita pun tak tahu seperti apa cabaran itu.. dalam kesusahan/kesilapan/kesalahan, akan buat kita lebih pandai.. kerana dari itu kita sudah tahu macam mana nak terus berdepan. setiap kesenangan kena lalui rintangan.. tak ada yang buat begitu senang. selamat pagi pada anda semua..

  4. Nak tanya… aplikasi duit nie just boleh dapatkan duit dengan promote je ke? ke, ada kene completekan survey mcm toluna, global market test sekali.. ataupun app nie macam ptc website, clixsense. boleh tuan terangkan….

    • Aplikasi duit adalah satu aplikasi henpon jenis android…ia sangat sesuai digunakan untuk tujuan promosi dalam dunia online..apa yang saudari aina katakan tidak perlu..

      senang cerita..aplikasi ini untuk memudahkan kerja copy and paste

  5. Trima ksh tuan share psl aplikasiduit ni.. sy dh brminat tp mujur survey dulu utk feedback apps ni.. xde rezki mudah yg dtgnye brgolek hehe

  6. Sy baru terbaca ni.. Dah 5 hari beli app. Duit ni..dah buat ikut panduan yg diberi…mmg benar bukan senang nak dpt duit ni, kalau baca aplikasi duit cam senang jer tp tk semudah itu..sb dah beli kena cuba ler smp dpt.. Cuma terkilan gak citer cam senang jer dpt duit..kesian org2 yg dah beli tp tk jd2 buat duit cam saya..

  7. Nasibla..terbaca blog mrhanafi ni..klw xdak..sudah ku transfer duit ke apps ni..huhu..lgipun saya tengah run biz on9 yg lain..nnti pening nk fokus..ingatkan bli trus dapat duit..rupenye..indah kabar dri rupa

    • betul bagi yang suka keja promosi namun jangan mencuba bagi yang kurang rajin buat kerja promosi..duit tak akan datang melayang atau bergolek.

  8. Bru jea nak cuba .. last last org cmmnd cm tu pulak .. tak jadi lah nak bli .. bru brangan mcm mcm .. adoiii ..

  9. Aplikasi duit penipu je bagi kat pelanggan. Orang di luar sana jangan beli aplikasi duit ini? Sbb saya dh beli dan sudah mencubanya tidak dapat hasil. Dalam iklan, nampak senang dpat duit…..tapi penipu. Harga dh lah mahal? Menyusahkan orang je, minta refund balik senyap je……takut ke. Apalah pihak admin penjual aplikasi ini tak ada kerja lain ke yang munasabah. Bagi orag keliru je. Lain kali buat iklan jelas sikit…..jgn menyusahkan orang. Tq!!!!

  10. Blog yang anda maksudkan adakah harus website.com atau blog blogspot yg percuma tu untuk”medium promosi terbaik”

  11. Ada kah benar selepas masuk je berkepuk2 duit masuk acc tnpa kita sedar…adakah bnr byran nya rm 290

  12. Maksud nya tidak spt yg d kata ,hari2 berkepuk duit masuk..ada yg semnggu bole buat 5 k..,itu ada kah mustahil..betul ke kna byr sebnyk 290

  13. Semoga apa yang En. hanafi kongsikan memberi nilai kepada semua pembaca. Bukan mudah untuk berjaya jika kita tiada ilmu dan usaha. Keduanya perlu seiring.

    Saya amat akui, baik dari segi manapun ilmu mencari pendapatan ianya memerlukan kesabaran dan kesungguhan. Semua itu tidak datang dengan sekelip mata. Samalah juga dengan aplikasi ini, aplikasi ini memudahkan 50% dalam promosi. Jadi medium aplikasi ini benar-benar akan membantu anda.

    Terima kasih En. Hanafi dengan artikel yang amat jujur ini.
    Che Rizal recently posted…Rahsia Dropship Untung 5 Angka dengan MudahMy Profile

    • terima kasih juga kerana sudi membaca artikel saya..

      saya tulis untuk memastikan mereka betul-betul faham dan tidak terpedaya dengan ayat-ayat promosi yang begitu manis

  14. semoga apa yang diusahakan membuah kan hasil, ya bukan mudah nak cari duit waima rm10 pun. berniaga pun pesaing tinggi,jadi beranikan mencuba. mulakan dengan paling bawah

      • Salam..tuan hanafi..sy nak tnya bagalimana sy nak buat promosi,maksud sy penaja tk mencari bwh sy,dia ada bg kod penaja ke,sblm kta buat promosi??mohon pencerahan tuan

        • Wsalam.. Dalam sistem affiliate dua level.. Kod penaja adalah link affiliate kita..

          Downline tak sesuai juga.. Kalau agen kita tu yang betul.

          Maksudnya kita boleh melantik agen. Affiliate bawah kita sekiranya mereka mendaftar melalui link kita yg ada kod unik..

          Soal promosi..baca sahaja blog ini..dah banyak juga saya bagi tip

Leave a Comment

CommentLuv badge