Beli Tetikus Untuk Keperluan Kerja

Beli Tetikus Untuk Keperluan Kerja…Dah lama saya idamkan tetikus baru.Yang lama asyik bermasalah.Mana taknya selalu jatuh.Lama-kelamaan rosak jadinya.Jadi dengan adanya sedikit rezeki saya mengambil keputusan untuk ganti yang baru.Barang baru memang best memakainya.Walaupun saya bukan Gamers,penggunaan tetikus amat diperlukan dalam penulisan blog.

tetikus baru

Tetikus ini tak mahal.Harganya dalam RM20.14.Jenis optikal yang ada wayar yang panjang berjuntai.Terfikir nak beli yang wireless namun harganya dua kali ganda.Jadi beli sahajalah yang murah dan selesa dipakai.Warna pun cantik memikat jiwa.Warna hijau.

Ketika membeli tetikus ini saya dapat rasakan betapa bahagianya mendapat barang yang diingini sejak sekian lama.Pada masa itu teringat pulak satu entri blog saya bertajuk Petua Dapat Rezeki Yang Berkat.Seronok,gembira dan bersyukur.Ya.Memang best kalau ada duit.

Tentu anda semua terfikir idea bagaimana nak cari duit selain dari bekerja makan gaji.Pening kepala dibuatnya.Ada orang kata garu kepala yang tak gatal.

Dengan rasa sukacitanya saya nak kongsikan satu cara terbaik untuk cari duit.Tak lain dan tak bukan.Jom masuk Bestmobile.Ya.Memang betul.Dengan masuk Bestmobile anda ada kelayakan menjadi Brand Partner.Anda boleh membuat promosi untuk mengajak rakan-rakan atau sesiapa sahaja untuk menyertai Bestmobile.

Syarat untuk menjadi Brand Partner sangat mudah.Beli simkad Bestmobile yang berharga RM49 ( harga promosi) maka anda dapat ID yang digunakan untuk menaja orang lain.

Penajaan yang berjaya pihak Bestmobile akan memberi insentif RM20.Jumlah ini memang tak banyak.Tapi kalau dah 100 orang jumlahnya tentu boleh memcecah RM2000.Itu baru insentif penajaan.

Bagaimana pula dengan komisyen top up yang mereka lakukan setiap minggu atau bulan sebanyak 30 peratus.Ahli-ahli yang anda taja itu akan tetap menggunakan talian Bestmobile.Mereka akan tetap reload.Ini bermakna duit anda tidak akan putus selagi mereka top up telefon secara mingguan atau bulanan.

Ini bermakna untuk mendapat balik kos membeli tetikus tersebut saya mesti berjaya menaja paling kurang seorang menjadi ahli Bestmobile.Sebagai blogger sudah tentu saya perlu berkerja lebih giat dan fokus untuk menulis lebih baik setiap hari.

Sekiranya ada pembaca yang ingin mencari duit seperti yang saya lakukan sekarang ini jangan bertangguh lagi untuk mendaftar keahlian di >>> Groupsbest.net.

(Visited 5 times, 1 visits today)

14 thoughts on “Beli Tetikus Untuk Keperluan Kerja

Leave a Comment

CommentLuv badge