WafyMobile

IMG_20160229_231059_thumb.jpg

WAFY Mobile Sdn Bhd, adalah sebuah syarikat yang dimiliki oleh Wafy Group Berhad.Merupakan rakan niaga ekslusif ECI Communications Sdn Bhd, pemegang lesen MVNO.Menyediakan perhidmatan talian prabayar jenama ECI. Ahli progam WAFY boleh membuat panggilan, SMS dan menggunakan data dengan kadar yang sangat berpatutan.

Menjalankan perniagaan berkonsepkan perkongsian perniagaan dengan ahli / pengguna.Pengguna boleh menyertai Program Perkongsian WAFY (Program WAFY) dengan membeli pek permulaan WAFY berharga Promosi RM55 termasuk 6% gst dan pos.Kesemua ahli boleh menikmati keuntungan dalam bentuk perkongsian keuntungan mengikut syarat dan terma yang telah ditetapkan.

Selain itu banyak kelebihan apabila menjadi ahli program perkongsian Wafy:

Program Perkongsian WAFY (Program WAFY) ialah satu program keusahawanan yang ditawarkan kepada pengguna talian prabayar jenama ECI untuk mengguna sambil memasarkan produk dan program ini kepada pengguna lain. Ahli WAFY yang menyertai program ini berpeluang menjana pendapatan secara mudah, lumayan dan berterusan.

WAFY Mobile berkongsi pendapatan dengan pengguna / ahli WAFY berdasarkan pelan pemasaran yang mudah difahami, tetapi mampu memberi pulangan yang lumayan dan berterusan kepada ahli yang gigih memperkenalkan program ini kepada orang ramai.

Setiap ahli WAFY boleh mengaktifkan keahlian WAFY dengan membeli pek permulaan WAFY berharga RM55 termasuk 6% gst dan pos dan didaftarkan dalam sistem WAFY.

Ahli hanya perlu membuat tambah nilai bulanan minimum RM5 untuk kekal aktif dan layak menikmati insentif reload dan insentif voice utilization daripada kumpulannya sehingga 3 Level (level).

Untuk menikmati insentif reload dan insentif voice utilization yang lebih tinggi sehingga level ke 7, ahli Wafy perlu menyertai program partner Wafy samada partner 30, partner 50 atau partner 100 dengan melanggan pakej tersebut secara bulanan.

Dengan menyertai pakej bulanan partner Wafy ini, anda akan menikmati Insentif Partner WAFY sehingga 7 Level yang lebih lumayan.

WAFY Mobile juga menyediakan pakej perniagaan kepada ahli WAFY untuk mendaftar sebagai distributor untuk menikmati insentif yang lebih pelbagai dan lumayan

Dalam bisnes Wafymobile ada dua kategori yang boleh kita sertai iaitu sebagai pengguna sahaja ataupun menjadi Networker atau usahawan.

Faedah sebagai PENGGUNA

# Top up RM50, rebate RM20
# Top up RM100, rebate RM45
# Data RM25 dapat 1.5GB
# Data RM50 dapat 3GB
# Call friend 6 sen/blok/30s
# Reload sendiri rebate 4%
# Dapat ID utk niaga Online tanpa perlu ada SSM
# Dapat kemudahan payment gateway
# Boleh kekal no sediaada, MNP

Faedah sebagai NETWORKER

# Tajaan 3 level
# Unilevel hingga 7 level
# Sumber income dari 3 plan dalam heiraki group yang sama
# Market Fresh, bakal dilancarkan secara rasmi pada April 2016
# Bina network dari PENGGUNA yang berjimat dan setia

p/s : Maklumat lanjut dan pertanyaan percuma sila layari Info Wafymoble >>> TEKAN SINI

(Visited 18 times, 1 visits today)

4 thoughts on “WafyMobile

Leave a Comment

CommentLuv badge