Filem Suicide Squad Tak Best

Filem Suicide Squad Tak Best…Bagi mrhanafi yang kurang gemar tengok cerita pelik dan merapu begini memang  berani kata tak best.Para pelakon yang menggunakan kostum begitu dah menghilangkan mood dan selera.Lain orang maka lain cara.Mrhanafi tak boleh salahkan minat mereka.

suiside squad

Suicide Squad memang bukan taste mrhanafi.Oleh sebab bukan minat sudah semestinya mrhanafi tak nak tengok.Sayang juga nak buang duit begitu sahaja.Lainlah kalau ada pihak yang nak menaja.Boleh juga tengok secara percuma.Namun ada syaratnya yakni ada awek yang temankan.

Ketika membaca preview dan ulasan filem Suicide Squad memang mrhanafi susah nak faham.Maklum sahaja filem yang kita tak minat.Bila tak minat semua perkara yang mudah akan menjadi susah.Sebab itu kalau nak belajar sesuatu perkara baru minat mesti ada.

Bagi pengemar filem Sicide Squad jangan pula kecam mrhanafi.Lagipun mrhanafi membuat ulasan bahagian kulit sahaja.Tak sampai pun bahagian isi.Senang cerita kalau tak best tu memang tak best la.Jawapan yang mudah dan pasti.

{sekilas pandang}

Filem Suicide Squad tak sesuai untuk ditonton oleh anak-anak kecil.Pengaruh filem begini mempengaruhi akhlak dan minda bawah sedar mereka untuk menjadi kurang sopan dan kurang sahsiah diri.

Jadi bukan keputusan yang bijak untuk bawa keluarga tengok filem jenis ini ke pawagam yang terdekat.Ada banyak lagi filem lain yang boleh ditonton.Pilihan ditangan sendiri.

Cukup ini dulu,Nak baca juga jom lah ke blog Hero Borneo

(Visited 24 times, 1 visits today)

14 thoughts on “Filem Suicide Squad Tak Best”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge