Hari Gaji Untuk Ahli Bestmobile

Hari Gaji Untuk Ahli  Bestmobile…Saya amat percaya hari gaji adalah hari kegembiraan kepada mereka yang bekerja maupun berniaga.Dengan adanya hari gaji maka mereka ada tarikh tertentu yang boleh diingati dalam sebulan.Tentu sangat beruntung kepada ahli Bestmobile yang telah bekerja dengan rajin dan bijak.

hari gaji bestmobile

Dalam Bestmobile ada tiga tarikh penting yang perlu diingati.Tiga tarikh ini best kerana pihak syarikat telah membayar gaji berbentuk insentif dan kosmisyen kepada mereka yang layak sahaja.

Setiap bulan ahli Bestmobile wajib top tup handphone mereka paling kurang RM15.Jika tidak berbuat demikian maka tak layak jawapnya.Saya pasti jumlah RM15 masih kecil sebagai modal pusingan untuk sebuah perniagaan berbentuk refferal begini.

Ia ada dua syarat untuk menikmati insentif pendafttaran (RI)

Top up anda  berjumlah RM15 maka anda layak untuk dapat insentif penajaan  sebanyak RM20 setiap kali ada penajaan.

Top up anda berjumlah RM60 dan ke atas maka anda layak untuk menikmati insentif penajaan sebanyak RM20 setiap kali ada penajaan baru.

Saya harap anda jelas tentang perkara ini.Jika tak jelas boleh Whatsapp saya di talian 011-38-228-381.Saya sudi membantu walaupun anda bukan dalam rangkaian saya.

Tarikh pembayaran insentif penajaan ada dua kali iaitu pada 10 haribulan jika ada penajaan yang anda lakukan dari 16 hingga 30 haribulan.

Misalnya anda berjaya menaja ahli baru Bestmobile pada 17 Julai 2015 maka anda akan menerima insentif penajaan pada 10 Ogos 2015.

Selain daripada itu insentif penajaan juga boleh diterima pada 30 haribulan setiap bulan jika anda ada membuat penajaan dari satu hingga 15 haribulan.

Sebagai contoh anda berjaya menaja ahli baru Bestmobile pada 3 Ogos 2015 maka anda akan dapat insentif penajaan pada 30 Ogos 2015 pula.

Saya berharap penerangan ini jelas dan boleh diterima dengan mudah.

Bagi mendapat gaji yang berbentuk komisyen top up  (TI) pula memang ada syarat yang wajib diikuti.Ia  sama dengan syarat yang telah saya ceritakan tadi.Pembayarannya dibuatnya pada 20 haribulan setiap bulan

Apa yang bestnya tentang komisyem top up ialah pendapatan yang berulangan atau pasif.Anda boleh mendapat gaji yang berterusan jika ahli-ahli dalam rangkaian anda reload handhone setiap bulan.Terpulang kepada rezeki yang Allah bagi buat anda.Banyak atau sikit.

Penerangan lebih terperinci tentang kosmisyen top up akan saya buat dalam entri yang akan datang atau baca sahaja entri yang berkaitan dalam blog ini.

Ya.Ada satu lagi tawaran hebat buat anda yang belum lagi menjadi ahli Bestmobile.Nak tahu jom layari blog >>>>> Buku Online.

(Visited 7 times, 1 visits today)

4 thoughts on “Hari Gaji Untuk Ahli Bestmobile

Leave a Comment

CommentLuv badge