Lagi lagi Cerita Tentang Duit

Lagi lagi Cerita Tentang Duit…Topik duit memang best.Tiada siapapun menafikan bahawa duit adalah satu keperluan yang sangat penting.Tanpa duit kita pasti menghadapi banyak kesukaran.Nak membeli makanan dan minuman guna duit.Pakaian dan tempat tinggal perlukan duit.Nasib baik bernafas menggunakan udara masih percuma.Kalau dibayar juga ramai yang tak sanggup untuk hidup kerana tak mampu untuk membayar harga udara dengan wang ringgit.

cerita tentang duit

Sudah pasti dalam entri ini saya ceritakan cara untuk mendapat duit.Sekurang-kurangnya dengan cara ini boleh mendatangkan sumber rezeki buat anda.Orang berusaha maka dia akan dapat.Percaya dan yakin kerana usaha itu tangga kejayaan.Anda boleh juga baca entri saya bertajuk Bongkar Rahsia Kejayaan 50 Usahawan

Sebab itu saya cukup kuat untuk menyarankan anda teruskan membaca dan terus membaca apa juga info yang berkaitan duit yang bakal saya terbitkan melalui blog ini.

Antara cara untuk mendapatkan duit ialah menceburi diri dalam bisnes telco terbaharu di pasaran iaitu Bestmobile.Harga kadsim yang ditawarkan kini masih dalam promosi iaitu RM49.00.Tak lama lagi akan naik.Yang itu saya tidak pasti lagi.Jadi kalau nak dapat harga yang istimewa ini sila bertindak sekarang juga.

Dengan pembelian kadsim Bestmobile maka anda kini digelar Brand Partner.Maksudnya boleh membuat promosi agar ramai lagi tahu bahawa anda merupakan pengguna Bestmobile.

Oleh itu untuk mendapatkan duit anda perlu mengajak sesiapa sahaja yang berminat masuk Bestmobile.Kejayaan anda mengajak mereka maka pihak Bestmobile memberi insentif penajaan sebanyak RM20 setiap seorang.

Selain insentif penajaan anda juga bakal memperolehi insentif tambah nilai dari ahli rangkaian yang anda taja setiap bulan.Pengiraannya adalah seperti berikut.

ARAS 1 = 11 peratus
ARAS 2 = 4 peratus
ARAS 3 = 15 peratus

Jumlah terkumpul dari semua aras ialah 30 peratus.Jadi untuk memudahkan pemahaman cuba lihat bayangan ini.Semua ahli tajaan anda reload RM100 setiap bulan dan jumlah ahli rangkaian anda ialah 100 orang.Keseluruhan insentif tambah nilai yang bakal anda dapat ialah RM3000.

RM100 x 100 orang = RM10000

RM10000 x30 peratus = RM3000

Nampak tak bagaimana Bestmobile boleh menjana duit untuk anda.Bagi saya nilai tambah untuk RM100 sebulan itu masih rendah.Jika susah nak habiskan boleh share kepada saya.Biar saya habiskan untuk hubungi emak saya dikampung.Saya gurau je tu.

Sekarang fokuskan untuk dapat RM3000 sebulan.Duit ini boleh mengalahkan gaji saya yang telah berkerja makan gaji selama hampir 20 tahun.Tugas anda ialah buat promosi dan terus promosi.Begitu juga ahli rangkaian anda.Jangan berhenti buat promosi sampai jadi.

Ok.Setakat ini dulu perkongsian saya.Jumpa lagi.

p/s :Jika nak dapat duit seperti itu  biar saya bantu anda dengan menghantar kod sms BEST ke nombor 011-38-228-381 atau daftar secara online di SINI. ataupun PM saya di FACEBOOK

(Visited 14 times, 1 visits today)

14 thoughts on “Lagi lagi Cerita Tentang Duit

  1. bisnes simkad dh macam cendawan tumbuh.. dh byk pilihan yg boleh kita dapat. tp kalau buat perbezaan antara produk yang dijual lg best. boleh pilih yg banyak kebaikan dan keuntungan..

  2. Kena buat betul betul bisnes macam ni. Kena didik partner kita supaya jalan sekali. Kalau dapat didik macam tu memang tak susah dan memang simkad ni bisnes yang bagus. Semua orang guna hp kan?

    • saya pasti tips dari puan akan saya gunakan sebaik mungkin..bagus banget nie.dan memang pasti hampir semua guna HP..ada yang lebih dari satu

    • duit kalau cukup memadai untuk menyara hidup..kalau lebih menjamin keselesaan hidup…kalau terlebih peluang untuk dikongsikan ramai orang dapat manfaatnya

Leave a Comment

CommentLuv badge