Mau Angkat Lenovo Tapi Minat Alcatel

Mau Angkat Lenovo Tapi Minat Alcatel…Serius, sangat sukar untuk saya membuat keputusan.Ya.Keputusan untuk memiliki telefon pintar.Sebab gajet ini hampir menjadi keperluan kepada kita semua.Selebihnya sebagai satu kehendak kerana trend semasa,gaya dan mutu keunggulan.Seperti apa yang saya katakan sebelum ini,jika diberi pilihan saya cuma nak telefon cap ayam kerana itu sudah memadai untuk kegunaan sms dan panggilan masuk atau keluar.

lenovo best

Namun saya memilih untuk memiliki telefon pintar sama ada Alcatel atau Lenovo demi keperluan bisnes telco yang saya ceburi sekarang ini.Dengan adanya telefon pintar maka saya bekerja lebih pintar dan sungguh-sungguh.Saya boleh online sepanjang masa melalui media sosial.Nampak macam keterlaluan tetapi itu adalah realiti masa kini.Bekerja dan berbisnes berblog amat memerlukan telefon sebagai senjata ampuh zaman muktahir.

alcatel one touch

Tentunya rasa segan nak war-warkan berapa bajet untuk saya memiliki gajet ini.Saya harap perasaan segan ini terus berlarutan walaupun saya sudah menjana pendapatan ribu riban.Apa yang penting saya ada sumber pendapatan kedua selaln dari pekerjaan utama yakni makan gaji.

Sekiranya ada pembaca yang nak saya bantu menjana pendapatan kedua untuk beli Lenovo model baru atau Alcatel model terkini maka jangan segan silu untuk mengalukan pertanyaan di 011-38-228-381

Selain itu boleh juga membaca info selanjutnya di [ SINI ]

p/s :Kredit gambar kepada Google Image

(Visited 17 times, 1 visits today)

22 thoughts on “Mau Angkat Lenovo Tapi Minat Alcatel”

  1. haha.. kesiannya bro kita nih dalam delema nak pileh henpon. Zaman la nih kebanyak smart phone hampir-hampir nak sama jer future nya kan… Memang pening aa nak pileh…

  2. sabree hussin

    Saya pun pada asalnya minat nak ambik Lenovo… tapi bila cari model yang sesuai, sekarang dah mula jatuh cinta dengan model Asus pulak.

    Sama jenama dengan laptop yang saya gunakan

  3. kalau tgk gambar kat atas tu, aku macam lebih suka design alcatel, tp apa apa pun tgk depan depan baru tau. Setelah pakai smartphone, aku suka 2 benda ja. Iaitu kelancaran dan bateri tahan lama. 2 benda ni ja penting utk android bagi aku

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge