Pakej Best 40 Memang Terbaik

Pakej Best 40 Memang Terbaik…Saya nak mencuba sendiri pakej ini.Kalau nak ikutkan hati mahu ambil pakej Best 60  tetapi nak rasa dulu pakej yang murah.Bagi pengguna telefon yang biasa-biasa belanja untuk top up sebanyak RM40 agak tinggi juga tu.Lainlah macam saya sekarang ini dah jadi usahawan.Belanja untuk telefon adalah satu keperluan dalam bisnes.

Saya beli reload di kedai 7 Eleven.Kebetulan pula kedai tersebut tak jauh sangat dari rumah.Ia satu kemudahan sekarang ini.Kedai top up biasa juga ada menjual Friendi Mobile.Tanya dan lihat kalau ada banner.Jadi tak timbul masalah kalau nak reload top up.

Jangan pula keliru sebab saya ceritakan Friendi Mobile dan bukannya BestMobile.Jenama ini boleh saya katakan satu keluarga.Saling berkaitan antara satu sama lain.Cumanya Friendi Mobile tak bagi kemudahan buat duit seperti Bestmobile.

Nampaknya jauh juga saya melencong.Kita balik ke pangkal jalan.Saya nekad ambik pakej Best 40 yang ada disediakan dalam Bestmobile.Harga untuk pakej ini cuma RM40.Tempoh sah selama 30 hari.

Dengan pakej ini disediakan 60 minit masa berbual.Jika kita boleh bersembang selama  6 minit untuk 10 orang maka pakej ini mungkin sesuai untuk anda.

Apa yang menyebabkan saya tertarik dengan pakej Best 40 ini ialah jumlah 100 sms.Boleh tahan banyak tu.Nak habiskan dalam sebulan mungkin tak de masalah sangat.

Selain itu juga dapat data internet berjumlah 500MB.Rasa-rasanya untuk kegunaan broadband tak lama tu.Cuma untuk data telefon memang berbaloilah rasanya.

Perlu saya ingatkan bahawa dengan melanggan pakej Best 40 segala baki minit,jumlah sms dan data internet yang tak habis tu akan luput selepas 30 hari.Jadi dalam masa sebulan gunakan sebaik mungkin.Jangan risau ia cuma pilihan pakej sahaja.Tak nak pakej pun tak de masalah.

Walau apapun keadaannya saya tetap pilih Bestmobile kerana ia memberi pulangan berbentuk wang.Bila dah ada menjana wang, belanja dalam RM100 pun macam percuma sahaja.

Sedangkan jika kita guna telco yang lainnya mungkin penjimatan duit namun Bestmobile memberi pulangan duit.Dalam soal ini tepuk dada tanya poket la jawabnya.

Sekiranya ada pembaca yang mahu menjana duit dari Bestmobile  maka elok sangat untuk mendaftar secara online di SINI.

Jika dah mendaftar jangan lupa pula untuk buat bayaran kadsim Bestmobile.Ada kadsim maka ada ID yang membolehkan anda untuk menaja orang lain pula.

[admin]

Insya Allah kalau ingat saya akan tulis lagi entri berkaitan pengalaman guna Pakej Best 40.

pakej best 40

>>>>Jom Bongkar Rahsia BestMobile Prepaid Jana Duit<<<<

(Visited 11 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Pakej Best 40 Memang Terbaik”

    1. sebelum ini saya biasa top up RM30 untuk sebulan..biasanya kredit tak habis kerana tiada keperluan untuk guna sebagaimana sekarang ini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge