Ada Apa Dengan Mrhanafi.com

Ada Apa Dengan Mrhanafi.com

Ada Apa Dengan Mrhanafi.com..Alhamdulillah.Ada satu blog WordPress  berjaya saya miliki.Sudah lama mengidam blog yang ada nama domain sendiri.Bila sebut nama sendiri maka tidak akan lari untuk berbicara tentang kisah peribadi seorang blogger bernama mohd hanafi aka hanafi abdullah.

Dalam blog ini saya lebih suka menggunakan istilah saya untuk merujuk kepada diri penulis.Tujuannya supaya pembaca dapat rasakan aura kemesraan.Bila dah mesra pasti pembaca suka.Betul tak?

Sebelum itu saya nak mengucapkan jutaan terima kasih kepada rakan blogger saya iaitu bro Mohd Azuan yang sangat dikenali sebagai pemilik blog myrujukan.com.Dah lama juga saya mengikuti blog beliau melalui wanwiget.com.

Beliau sudi memasang blog wordpress  ini dan saya pula suka dengan servis yang dilakukannya.Cepat dan pantas.Cayala bro.Jika perlukan khidmat kepakaran beliau jangan malu dan segan untuk meninjau sendiri di SINI

Buat permulaan, saya akan kekalkan theme Magazine Style ini.Hosting pula saya gunakan NetKL kerana faktor bajet sekarang ini.Okla tu buat pemulaan.

Kategori blog ini adalah gaya hidup.Bukan bermaksud kehidupan saya penuh dengan gaya dan syle yang bukan-bukan.Pengisiannya lebih kepada perkongsian hal-hal kisah yang berlaku ke atas diri saya sebagai seorang blogger.Itu sahaja ke?

Oh.Bukan.Blog ini adalah inspirasi untuk mempromosi Best Mobile Prepaid.Sekarang tengah hangat dan menjadi topik hebat pula.Cumanya belum dilancarkan secara rasmi.

Namun begitu pendaftaran sebagai ahli telah dibuka.Pembayaran belum dboleh dijelaskan sehingga tarikh pelancaran secara rasmi.

Boleh tengok tengok juga di  pautan >>>>Dapatkan Info Best Mobile

Perancangan terdekat ini saya akan menulis artikel promosi dan info terkini tentang bisnes tersebut.Tentunya amat bertepatan kerana saya tidak mahu mempercampurkan aduk terlalu banyak perkara dalam satu blog.

Adapun blog Hero Borneo tetap saya kekalkan konsep informasi berbentuk motivasi,Satu bidang yang saya sukai dari dulu sampai sekarang.Jika kena dengan caranya blog ini berpotensi untuk dijadikan website rasmi.Itupun setelah saya berjaya menubuhkan syarikat perundingan dan latihan pada masa yang sesuai nanti.Insya Allah.

Blog Buku Online pula memang saya fokus untuk promosi ebook yang terbaik di pasaran ketika ini.Sememangnya saya jenis pecinta ilmu maka blog ini akan saya kekal semampu yang boleh demi cinta saya kepada budaya ilmu.Saya harap pembaca dari pelbagai kategori boleh memilih sendiri blog mana yang mereka nak pergi.

Oleh sebab itu jangan hairan niche blog mrhanafi.com dikhusus untuk perkongsian into bisnes Best Prepaid Mobile.Dalam masa yang sama perkembangan bisnes ini akan saya kongsikan dalam blog.Ia termasuk kepada soal promosi membantu rakan sepejuangan.

Jika ingin bersama saya dalam bisnes Best Prepaid mobile  maka cepat-cepat tempah tempat sekarang juga di Groupsbest.net.

Jumpa lagi.

2 thoughts on “Ada Apa Dengan Mrhanafi.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge