Bisnes

Agen Promosi Online Diperlukan Segera

Agen Promosi Online Diperlukan Segera…Berita baik untuk mereka yang biasa berada di dunia online.Tak kira anda seorang pelajar,penganggur,suri rumah,pekerja am atau golongan profesional.Khidmat anda amat diperlukan segera.Rebutlah peluang ini untuk menambah pendapatan sampingan atau menjadikannya pendapatan pasif.

Caranya mudah sahaja.Tak perlu pening kepala atau mengeluarkan kos yang tinggi.Paling menarik ia boleh dilakukan secara santai tanpa tekanan oleh sesiapa sahaja.Gunakan apa yang ada.Kalau ada aptop atau PC yang ada sambungan internet memang sangat bagus atau pakai telefon pintar pun boleh.Janji boleh akses internet.

Berikut adalah cara-cara untuk memohon sebagai agen promosi online.Sebelum itu saya nak bagitau terang terangan bahawa anda akan mempromosi talian telco yang terbaru iaitu Bestmobile Prabayar Yang Best.

A.Daftar secara percuma di pautan Groupsbest.net

B.Dapat link anda beserta web promosi

c.Upgrade keahlian menjadi VIP dengan bayaran RM49

Setelah membuat bayaran anda akan dapat kadsim Bestmobile.Sudah tentu dikenakan bayaran pos.Tak pe dalam RM8 macam tu.Untuk Sabah dan Sarawak dikenakan bayaran RM10.Kini tugas anda untuk membuat promosi sesuka hati anda dalam media sosial atau carian Google,Itu inisiatif anda sebagai agen promosi.Lagi rajin lagi lebat hasilnya.

Sebagai agen promosi Bestmobile anda bakal dapat imbuhan seperti berikut:

A.Wang tunai RM20 kerana berjaya menarik pelanggan menjadi pengguna Bestmobile.

B.Komisyen dari top up pengguna Bestmobile yang anda perkenalkan dulu berjumlah 30 peratus melalui 3 level utama.

C.Pelindungan takaful berjumlah RM100 ribu

Saya amat menggalakkan anda buat promosi tanpa henti dan buat sampai jadi.Dalam pada itu soal kesabaran anda amat dituntut tahap maksima.Sebab promosi secara online sangat mencabar dan kesan jangka panjang.

Tips berikut adalah cara promosi online yang efektif dalam bidang ini.

A.Buat pengulangan promosi pada masa strategik

B.Berkampung di media sosial untuk promosi link website anda

c.Bina blogspot yang ringkas sahaja

[Admin]

Agen promosi yang saya utarakan memang betul.Bukan gurauan atau mainan.Ia merupakan satu peluang yang betul-betul best kepada anda.Rugi dan menyesal jika tidak mendaftar hari ini juga di >>>>SINI

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
%d bloggers like this: