Aplikasi Duit Android Jana Duit Segera 2017

Aplikasi Duit Android Jana Duit Segera 2017…Aplikasi Duit merupakan satu aplikasi telefon yang menggunakan android.Aplikasi tersebut sangat menarik kerana boleh buat duit secara online atau offline.Pemiliknya akan bertukar menjadi usahawan teknologi aplikasi dalam skala kecil dan segera jana duit.

aplikasi duit android

Seorang usahawan bukan sekadar gelaran.Usahawan adalah orang yang berperanan untuk menerokai pasaran,mengenalpasti keperluan dan yang paling penting menjana pendapatan yang segera serta lumayan berdasarkan usaha sendiri tanpa diperintah atau diarah oleh sesiapa.

Pengguna Aplikasi Duit diberi lesen aplikasi untuk menjual kepada seberapa ramai pelanggan yang berminat.Setiap pembeli Aplikasi Duit diberi kod unik sebagai wakil sah untuk tujuan promosi,penjualan dan perkhidmatan lepas jualan.Ketika itu para pengguna Aplikasi Duit sudah menjadi usahawan.

Para pelanggan yang menjadi pengguna Aplikasi Duit boleh mengulangi cara dan kaedah yang sama.Rata-rata pembeli Aplikasi Duit ingin balik modal.Itu menunjukkan mereka ada nilai diri usahawan iaitu tidak mahu rugi dan sentiasa menjana keuntungan yang segera.

Dalam apa jua bisnes setiap penjualan mesti diredhai oleh pembeli.Sebab itu mrhanafi yang telah menjadi pengguna dan penjual Aplikasi Duit menerangkan dengan jelas bahawa Aplikasi Duit ini tidak mendatangkan duit begitu sahaja melainkan ada penjualan.Ada jual beli yang sah.

Setiap penjualan akan melalui link yang kita promosikan seperti www.aplikasiduit.com/?id=Ma9mGT8x. Kod tersebut sangat unik dan tidak sama dengan dengan pengguna Aplikasi Duit yang lain.Dengan kod itu pihak admin akan jejaki penjualan kita dan membayar komisyen bernilai RM150 untuk satu set.Tempoh pembayaran komisyen sangat cepat dan pantas.Boleh dikatakan ia jana duit segera 2017.

Sebagai usahawan tentulah kita tidak berharap dengan menjual set Aplikasi Duit android semata-mata,Kita ada perniagaan dan kita promosi perniagaan sendiri menggunakan Aplikasi Duit,Minda seorang usahawan sentiasa mencari ruang dan peluang buat promosi.Kemudahan promosi disediakan hanya melalui telefon pintar dari Aplikasi Duit.

Persoalannya kita ada diantara pembeli Aplikasi Duit telah buntu untuk membuat promosi dan jualan.Mereka dah buat seperti yang diarahkan.Namun hasilnya masih kosong.[RM0.00 ].Kalau seminggu dua boleh diterima,Bagaimana kalau dah sampai berbulan-bulan hasilnya masih sama.

Itulah asas untuk menjadi usahawan.Kita ada produk untuk dipromosi,dipasarkan dan dijual kepada pelanggan.Sekiranya tidak mampu berbuat demikian mrhanafi memberi satu penyelesaian kepada pembeli yang sedia ada atau bakal pembeli yang berminat.

Mrhanafi membuka ruang untuk mempromosi link Aplikasi Duit anda dalam artikel blog ini.Pilih satu artikel yang diminati dan mrhanati letakkan link promosi dalam artikel tersebut.Namun begitu mrhanafi tidak menjamin ada penjualan dari link anda kerana soal rezeki bukan ketentuan manusia.

Sebagai usahawan mrhanafi akan mengenakan cas yang berpatutan.Apa yang lebih menarik cas yang mrhanafi kenakan itu separuh (50%) akan disumbangkan ke badan amal,tabung masjid atau orang susah yang terpilih.Terpulang kepada anda untuk percaya atau tidak.Sebab soal pahala bukan mrhanafi yang tentukan.Berminat dengan tawaran ini boleh hubungi www.wasap.my/601134646975

Untuk tip penjualan yang berkesan biasanya mrhanafi akan bersedekah dahulu.Tak lama selepas itu akan ada jualan dan komisyen walaupun tidak membuat promosi gila-gila.Mungkin lain orang lain caranya.Yang pasti jika bersedekah maka balasanya tetap ada bergantung cepat atau lambat  sahaja.

{nota mrhanafi}

Aplikasi Duit adalah produk berbentuk sistem aplikasi android.Pembeli boleh membuat promosi Aplkasi Duit untuk menjana pendapatan sama ada secara online atau offline.

Fungsi asas Aplikasi Duit adalah promosi aplikasi itu sendiri.Hasil dari promosi akan mendapat jualan.Dari jualan tersebut akan diberi komisyen.

Fungsi tambahan Aplikasi Duit untuk mempromosi apa jua bisnes kita yang ada link website,blog,Facebook,Fanpage,Insta dan sebagainya hanya melalui Aplikasi Duit tanpa menggunakan komputer.

Jika nak duit segera dan nak jadi usahawan usah malu-malu untuk  dapatkan ilmu duit segera.

Artikel berkaitan

8 thoughts on “Aplikasi Duit Android Jana Duit Segera 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge