Belajar Formula Income Seumur Hidup

Belajar Formula Income Seumur Hidup…Mrhanafi akui bukan mudah untuk menyakinkan orang ramai terhadap sesuatu yang baru.Namun ia bukan alasan untuk mrhanafi terus berdiam diri dan goyang kaki.

FISH atau Formula Income Seumur Hidup merupakan satu formula  yang baharu dipasaran.Ia telah dilancarkan secara rasmi dalam bulan  25 April 2017 .

Berbekalkan semangat usahawan yang jitu dan kental, mrhanafi akan berusaha untuk mempromosi program ini supaya boleh membantu ramai insan yang memerlukan diluar sana.

Walau apapun mrhanafi tidak takut mencuba dan berharap percubaan kali ini berjaya seperti apa yang dirancang.Lupakan sejarah silam.Bina masa depan dengan merebut peluang yang terhidang.

Jika bukan sekarang bila lagi.Hanya keberanian sebagai bekal.Mrhanafi tetap berpegang kepada konsep tawakal.Berusaha sahaja sudah dberi ganjaran pahala.

Soal dapat atau tidak menjadi persoalan kedua pula.Jadi buat apa terus menghantui diri untuk terbelenggu dengan kekesalan dan kekecewaan yang lalu.Ayuh kawan-kawan.

Mari kita mencuba hari ini juga mendaftar untuk belajar dalam Formula Income Seumur Hidup 

Formula Income Seumur Hidup

p/s: Artikel lama sudah dibuang tetapi telah diperbaharui dan kemaskini sejajar dengan keperluan semasa.

(Visited 33 times, 1 visits today)

18 thoughts on “Belajar Formula Income Seumur Hidup

  1. Salam Hanafi, Wafy ada perubahan sikit. Nantikan info terbaru dalam 1 – 2 hari lagi ok. HINT, maybe akan ada insurans dan juga topup di 7 elevan. Kadar call pun akan lebih jimat. NANTIKAN, huhu

    • terima kasih tuan..saya cuba lagi dan cuba buat secara berhemah pula..terlebih takut syarikat tak menjadi maka masa saya pula terbuang lagi

Leave a Comment

CommentLuv badge