Pengalaman Menarik Beli Buku Online

Beli buku online memang menarik.Saya dah beli buku online yakni jenis ebook.Ia ada stori tersendiri.Ebook ini  bakal menjadi rebutan ramai.Mana taknya.Masing-masing nak jadi tauke di media sosial.

Saya hanya beberapa kali beli buku online murah.

Boleh dibilang dengan jari,

Maksudnya tak sampai 10 la tu.

Jika nak  menjalankan  kerja sambilan di rumah ,

Harus!.

Ada pengalaman membeli secara online.Itu merupakan pesanan salah seorang lecturer ketika saya mengikuti lab session suatu ketika dahulu.

Malu malu pulak dengan saya.

Dalam artikel ini saya belum buat review lagi.Tak nak bagi lebih-lebih.Kalau dalam istilah bisnes online macam teaser.Tapi tak  menjadi sangat sebab gambar dah nampak habis.

Usik emosi anda untuk ingin lebih tahu.Jangan risau kalau ada yang kuat iman.Tak kuat iman saya tak boleh cakap-apa.

Saya berharap dalam masa terdekat ini saya mampu membongkar mengapa ebook ini dikatakan menarik.

Saya belum sempat membaca buku online secara habis.Banyak kerja nak buat.

beli buku online

Konon-kononnya gitu.

Itu sahaja.

Jika tidak mahu ketinggalan jom la menjadi follower.Saya sudah sediakan 4 saluran untuk berbuat demikian.

Kita tinggalkan itu dulu.

Saya nak mencelah tentang perkembangan Cabaran SEO WCB.

Saya dah tukar theme blog ke wajah blog yang lama.

Dulu saya guna theme Generate Press.

Teringin juga nak guna Genesis atau Studio Press ataupun Forest.

Selepas itu nak tukar selera pergi ke theme yang lain.Theme ini cepat dan laju.

Saya check guna https://gtmetrik.com

ebook panas

Dalam masa yang sama saya nak yang sangat simple.

Tujuan utama  memberi keselesaan kepada pembaca.Mereka lebih fokus dengan apa yang saya tulis.

Saya berharap pembaca suka.

Saya pun gembira.

Jika ada apa-apa yang ingin disampaikan sila kemukakan.

Jangan simpan dalam hati.

Tak baik tau!

Kesimpulan.

Secara praktikalnya beli buku online sangat mudah.Syarat utama ada duit.Nak ada duit perlu ada perniagaan dalam talian yang best.

Betul tak ?

OK.

Kita kembali semula.

Pembayaran boleh menggunakan sistem banking online,mesin CDM atau paypal.

Kalau dulu-dulu kita guna kad kredit.Sekarang kad ATM biasa atau kat debit pun boleh.

Baiklah.

Saya nak baca buku online lengkap yang saya beli tempohari di >> laman Niaga FB

 

(Visited 105 times, 1 visits today)

26 thoughts on “Pengalaman Menarik Beli Buku Online

  1. kelebihan utama beli buku online ialah selalunya ada diskaun dan harga dia lebih murah ckit daripada di kedai buku. Juz kalu buku fizikal, kena caj kos penghantaran. huhu.

  2. Buku ni saya tak cadang nak beli. Tali jika terlintas nak niaga online nanti mungkin saya beli. So far blom bercadang.

    Saya setuju. Blog nampak simple tu lebih menarik. Too colourful pun, entahlah. Saya rasa tak menarik.

Leave a Comment

CommentLuv badge