Beli Tetikus Untuk Keperluan Kerja

Beli Tetikus Untuk Keperluan Kerja…Dah lama saya idamkan tetikus baru.Yang lama asyik bermasalah.Mana taknya selalu jatuh.Lama-kelamaan rosak jadinya.

Jadi dengan adanya sedikit rezeki saya mengambil keputusan untuk ganti yang baru.Barang baru memang best memakainya.Walaupun saya bukan Gamers,penggunaan tetikus amat diperlukan dalam penulisan blog.

tetikus baru

Tetikus ini tak mahal.Harganya dalam RM20.14.Jenis optikal yang ada wayar yang panjang berjuntai.Terfikir nak beli yang wireless namun harganya dua kali ganda.Jadi beli sahajalah yang murah dan selesa dipakai.Warna pun cantik memikat jiwa.Warna hijau.

Ketika membeli tetikus ini saya dapat rasakan betapa bahagianya mendapat barang yang diingini sejak sekian lama.Pada masa itu teringat pulak satu entri blog saya bertajuk Siapa Nak Dapat Duit Cepat Wajib Belajar Ilmu Ini Seronok,gembira dan bersyukur.Ya.Memang best kalau ada duit.

Tentu anda semua terfikir idea bagaimana nak cari duit selain dari bekerja makan gaji.Pening kepala dibuatnya.Ada orang kata garu kepala yang tak gatal.

Artikel berkaitan

14 thoughts on “Beli Tetikus Untuk Keperluan Kerja

  1. Dulu pernah pakai wireless mouse…tapi tulah byk kekurangan. Bateri abes mmg tak dpt nak buat apa…nak2 pakai dekstop..tak ada touchpad…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge