Bermula Dengan Apa Yang Ada

Bermula Dengan Apa Yang Ada…Tahukah anda tiada masa yang paling ideal untuk mencipta kejayaan.Anda boleh bermula dengan apa yang ada.Jangan tunggu sehingga ada duit atau modal yang mencukupi.Tengok pada diri sendiri.Apa modal yang boleh digunakan.Jika tiada langsung modal fizikal mulakan dengan modal fikiran.Cari idea dan bongkarkan potensi yang ada.Paling penting jangan bertangguh dan cuba mencipta alasan untuk tidak berjaya.

Sekiranya anda ada duit RM49 dan ia merupakan duit terakhir dalam bulan ini maka jangan takut untuk menjadi ahli Bestmobile.Duit yang kecil pada pandangan orang tetapi amat besar maknanya kepada kurang mampu.Jika berani dan bijak laburkan duit tersebut untuk mendapat Brand Partner BestMobile.

bermula dengan apa yang ada

Setelah mendapat status Brand Partner Bestmobile maka anda berpeluang untuk menjana pendapatan.Gunakan segala ikhtiar yang ada.Kumpulkan kudrat empat kerat.Aktifkan minda dan kuasai potensi yang ada pada diri.

Buat promosi dengan orang sekeliling.Biar semua orang tahu bahawa anda seorang pengguna BestMobile.Terpulang kepada mereka sama ada berminat untuk menyertai BestMobile atau tidak.Tugas anda hebahkan segala kebaikan dan perkara yang best-best dalan Bestmobile.Adakah promosi ini begini menggunakan kos yang tinggi?

Tidak tuan-tuan atau puan-puan sekalian.Ia adalah promosi paling jimat dalam  sejarah dunia pemasaran.Promosi mulut ke mulut adalah cara klasik tetapi mempunyai impak maksima ke dalam psikologi manusia.Sebab sifat manusia sangat suka mengikuti apa yang orang lain buat.

Teruskan promosi dan ajak kepada yang berminat.Suruh mereka buat sebagaimana yang anda buat.Proses yang sama tetapi berulangan kepada setiap orang boleh menghasilkan pendapatan luar biasa kepada sesiapa yang rajin.Sistem ini telah digunapakai oleh banyak syarikat networking sejak sekian lama.Jadi  anda mampu berjaya dalam Bestmobile jika kena dengan caranya.

Berbalik kepada pokok perbincangan tadi.Anda cuma perlu modal pelaburan RM49 sebagai permulaan.Ia sudah cukup.Sekiranya ada RM12 ribu lagi-lagi best.Namun itu cerita bab lain pula.Maksudnya saya untuk berjaya dalam BestMobile modal sekecil RM49 boleh menjana pendapatan ribuan ringgit.Teras kejayaan terletak pada kuasa promosi agar orang sekeliling ikut serta apa yang anda nikmati dalam Bestmobile.

Tak perlu kata apa-apa lagi.Jom segera daftar pra keahlian di [SINI]

Artikel berkaitan

32 thoughts on “Bermula Dengan Apa Yang Ada

  1. Betul tu. Gunakan apa yg ada.

    Kadang2 apa yg kita ada tu besar potensinya, tapi kita cuba juga hutang, buat loan etc atau tengok benda yg kita tak ada.

    Kena tukar mindset.

  2. betul juga apa yg bro cakap,tapi pengalaman untuk jatuh terduduk hilang modal besar pun bagus jugak.barulah betul rasa sakit real….
    ideanya mulakan dengan cara mudah dan murah baru selamat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge