Cara Pembayaran Untuk Dapatkan Kadsim BestMobile

Pra pelancaran untuk kadsim Bestmobile adalah pada 1 Mei 2015.Pembayaran untuk mendapatkan kadsim tersebut boleh dilakukan melalui akaun admin Groupsbest  sesegera yang mungkin.Peluang ini sangat terhad dan kepada sesiapa yang dah mendaftar tolong buat pembayaran sebelum 15 April 2015 ini.Tujuannya supaya pihak admin kemaskini maklumat anda sebagai ahli VIP yang berbayar.

Berikut adalah cara pembayaran dilakukan.Sila ikuti dengan cermat untuk mengelakkan sebarang kesilapan berlaku.JIka berlaku ralat tolong hubungi pihak penaja atau pihak admin untuk menyelesaikannya.

1)Tempah simkad lebih dari satu

Harga simkad adalah RM49 dan nilai kredit RM10.Tujuan untuk tempahan lebih bagi memudahkan anda menaja sahabat Bestmobile dengan cepat.Harga pos yang terbaru ialah RM6.

2)Bank in terus ke akaun admin

Bagi memudahkan urusan pendaftaran awal maka ahli-ahli Groupsbest boleh membuat pembayaran ke salah satu daripada tiga akaun pihak admin.Anda boleh rujuk web promosi dan baca pada ruangan Pembayaran/Belian.

3)SMS penaja dan admin selepas bank in.

Bahagian ini sangat penting kerana pihak penaja boleh membantu menyelaras segala urusan penghantaran kadsim yang ditempah.Tolong sms maklumat seperti nama, nombor hp, alamat penghantaran dan bukti pembayaran (rujuk resit pembayaran bank in).Anda wajib SMS/Whatsapp pihak admin di 010-7898119 dan penaja anda.

[Admin mrhanafi.com]

Kepada sesiapa yang belum lagi faham dan jelas tentang perkara ini boleh hubungi saya melalui sms 013-8821914 atau PM Facebook di SITOK.Saya sudi membantu setakat yang mampu.

p/s:Panggilan terakhir kepada mereka yang berminat untuk menjadi sahabat BestMobile boleh segera mendaftar di ——->>>SINI

20 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge