Cara Tambah Pendapatan Guna Handphone

Cara Tambah Pendapatan Guna Handphone…Sedar atau tidak handphone merupakan gajet yang menjadi keperluan untuk menjana pendapatan tambahan.Hampir semua rakyat memiliki gajet ini.Ada yang guna handpone pintar dan tak kurang juga handphone cap ayam.

pendapatan guna handphone

Pokok pangkalnya ada handpone.Ini bermakna dengan handphone kita boleh menjana pendapatan tambahan.Tak banyak pun tak pe.Bayangkan kalau ada pendapatan dari handphone sekadar RM60 setiap bulan.Ini bermakna kita boleh guna  macam percuma setiap bulan.Dah tak kacau bajet dari gaji anda dah.

Langkah yang perlu anda lakukan ialah menukarkan kadsim yang sedia ada.Kadsim baru cuma berharga RM49.00 sahaja.Kedengaran macam mahal pulak dah.Tapi ingat kadsim tersebut mampu mengubah cara hidup anda dari susah kepada senang.Malah dari miskin menjadi kaya.Kadsim dan handpone itu boleh menjadi platform menjana pendapatan sebagai mana bisnes kecil kecilan yang lain.

Selepas mendaftar dan membuat bayaran  di [ SINI ] anda akan menjadi Brand Partner.Sebagai Brand Partner anda sudah mendapat lesen sah untuk membuat promosi dan menaja pengguna lain untuk menjadi pengguna bijak seperti anda.Syarikat akan memberi insentif kerana tugas mempromosi dan menaja keahlian baru.Setiap seorang akan diberi sebanyak RM15 sehingga RM20 dengan syarat-syarat tertentu.

Ada pelbagai cara untuk membuat promosi.Terpulang nak guna cara online atau offline.Lagipun guna cara online lebih mudah jika tahu caranya.Tak semestinya ada komputer.Yang penting ada handphone pintar untuk akses internet.

Dalam entri ini saya nak fokuskan cara online.Biasalah kan.Buat cara online ini tak perlu bukak mulut tapi tahap kerajinan mesti ‘super’.Masa mesti digunakan cara bijak dalam mengendali media sosial dan blog.Tahap keberkesannya juga bergantung kepada teknik dan kemahiran tertentu.Nak guna cara over hardworking tak boleh juga.Tenaga dan masa manusia ada batasnya.

Website promosi akan disediakan.Ebook dan panduan percuma juga diberikan.Malah bimbingan secara personal boleh dilakukan menggunakan Wechat.Bimbingan cara kumpulan juga melalui group Whatsapp.Jadi tidak timbul isu anda keseorangan menjalan tugas sebagai Brand Partner.

Sekiranya anda sudah bersedia untuk mendapat pendapatan tambahan guna handphone maka dialu-alukan mendaftar keahlian segera atau membaca selanjutnya dalam link Cara Tambah Pendapatan Guna Handphone

p/s : Saya boleh juga dihubungi melalui telefon mengguna sms,Inbox FB,Whatsapp dan Wechat  di  talian 011-38-228381

(Visited 26 times, 1 visits today)

10 thoughts on “Cara Tambah Pendapatan Guna Handphone

  1. Banyak yang boleh dimanfaatkan dengan menggunakan telefon pintar ini dan boleh jana pendapatan juga.info yang sangat berguna.

Leave a Comment

CommentLuv badge