Dilema Nak Pilih Yang Terbaik

Dilema  Nak Pilih Yang Terbaik..Hidup sentiasa ada pilihan.Kita berhak memilih sesuatu yang baik kepada yang terbaik.Sebab yang terbaik itu akan memberi kelebihan dan manfaat lebih untuk anda.Tentu logik sekali manusia inginkan perkara terbaik dalam hidup mereka.Walaupun tak semua berpeluang untuk mendapat perkara sedemikian.

dalam dilema

Baru-baru ini saya telah menulis blog kisah peribadi sendiri yang berkaitan Best Mobile.Saya renung  tagline yang saya gunakan sebagai Usahawan Best Mobile.Macam best je.

Hari ini saya renung kembali tagline tersebut dan tercetus idea untuk menukar menjadi Blogger BestMobile.Fikir lama-lama jadi dilema pulak.Mana pulak yang terbaik nie?

’Usahawan Best Mobile atau Blogger BESTMobile.’’

[Nota Admin,]

Tolong saya untuk buat keputusan.Bantu saya untuk membina tagline blog yang oustanding.Ini penting kerana saya bakal menghadapi saingan sengit kepada banyak website,mini website dan blog-blog bisnes yang sealiran.Kalau boleh tagline yang menjadikan blog saya antara yang terbaik berbanding yang lain.

Boleh tak?

Kalau macam tu gelanggang komen dibuka sekarang!

P/s : Jika anda sekarang ini runsing kerana nak pilih Best Mobile atau pesaing yang lain maka rasanya dalam hati.Jika tak senang duduk maka itu tanda yang anda belum serasi lagi,Jadi boleh pilih yang terbaik seperti BESTMobile

 

.

Artikel berkaitan

6 thoughts on “Dilema Nak Pilih Yang Terbaik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge