Hubungan Suami Istri Yang Bahagia

Hubungan suami istri adalah satu seni.Ada ilmu yang perlu dipelajari agar kebahagiaan berterusan ke jannah.Hayatilah ilmu agar hubungan suami isteri yang bahagia tercapai.

Dalam artikel ini saya akan berkongsi ilmu yang ‘panas’.Mungkin kurang disenangi.Mungkin juga digemari.Namun tujuannya untuk mencipta rumah tangga bahagia.

Tujuan asas perkahwinan ialah menyatukan dua jiwa menjadi satu.Pernyatuan tersebut membolehkan, yang dulunya haram kini menjadi halal.Sudah semesti naluri untuk hubungan kelamin.

Ada sesuatu yang sangat berbeza kepada suami dan isteri secara fitrahnya.Alat intim suami berada diluar.Alat intim isteri berada di dalam.

Perbezaan ini menyebabkan suami mudah naik syahwat hanya dengan melihat.Isteri pula hanya akan terangsang apabila disentuh dan dibelai.

Solusinya suami harus memeluk isteri.Begitu juga,isteri wajar menampilkan imej mengoda suami.Barulah ada tarikan asmara.

Hubungan suami isteri yang bahagia akan tercapai jika memahami perbezaan.Ternyata ada konsep si pemberi dan si penerima.Itulah fitrah asas kejadian lelaki dan perempuan.

Mari kita selongkar hubungan intim suami isteri.Kita mulakan dengan peranan sang suami dan seterusnya sang isteri.

Peranan suami

1.Tatapi mata isteri dengan rasa cinta.
2.Belaikan isteri dengan kasih sayang.
3.Lakukan ciuman ubun dan tengah payudara.
4.Masukkan Mr P suami sedalam sehingga cecah pangkal rahim
5.Temukan hujung Mr P suami dengan benjolan Cik K isteri
6.Lakukan pancutan air mani ke dalam Miss V isteri
7.Usahakan untuk orgasma secara serentak

[jika tidak mampu bertahan lama boleh gunakan >> Produk Gambir Emas

Peranan isteri

1.Ciumlah suami seluruh badan.
2.Belai rambut suami dengan kasih sayang
3.Sentuhan dibahagian dada dan leher
4.Terokai juga perut dan ari-ari
5.Sentuh perlahan-lahan Mr P suami
6.Serahkan segala-gala kepada sang suami
7.Bagilah isyarat untuk sedia berjimak atau belum

Apa yang disenarai di atas cumalah cara bersetubuh menurut Islam.Menepati hukum budaya Timur yang tidak lari jauh.Masih boleh lagi perhalusi dan dikaji kewajarannya.

Dalam perenggan seterusnya kita cuba memahami peringkat rangsangan pihak isteri.Pemahaman tersebut sangat penting agar suami isteri romantik dalam berjimak.

1.Fasa kebangkitan berahi

Keinginan berahi isteri berbeza-beza.Ada ketika mengikut hari maupun mengikut bulan.Dalam rangsangan awal isteri boleh berahi cuma melihat susuk tubuh.

Ketika proses tersebut puting susu akan tegang.Bahagian aerola pula kembang dan hitam.Cik K pula tegang dan membesar.Labia minora dan labia majora akan dipenuhi darah penuh sensasi.

Pada masa itu juga bendalir akan memasuki tisu pelvis,kemaluan isteri jadi lembut dan licin.Petanda ini adalah persediaan untuk hubungan batin.

2.Fasa puncak syahwat

Isteri mengalami orgasma atau klimaks.Mereka akan mengalami satu perasaan kenikmatan yang hebat. Ramai pengantin baru terbayang ingin hubungan batin malam pertama.

Isteri tidak terfikir perkara lain lagi selain rasa penuh nikmat.Gerakan otot luar kawal,perasaan melayang-layang dan kelegaan maksima.

Puncak syahwat isteri terhasil dari rangsangan kepada Cik K.Itulah rasional hubungan intim tahan lama.Ketika itu berlaku pengecutan otot-otot pelvis dan Miss V.Isteri yang orgasma akan rasa nikmat.

3.Fasa selepas orgasma

Tempoh yang diambil adalah 5 hingga 10 minit sahaja.Tisu-tisu bahagian Miss V dan vulva kehilangan bendalir.Sekiranya isteri tiada orgasma maka proses pengecutan lebih lama.Isteri rasa sengsara dan tidak puas hati.Sebab itu amat digalakkan suami belajar cara bersetubuh tahan lama.

Berikut adalah tanda-tanda orgasma isteri selepas hubungan badan suami isteri.Suami harus tahu.Jika belum tahu maka inilah info yang perlu ambil tahu.

1.Nafas isteri kencang secara tiba-tiba.
2.Suara meneran yang kuat dan spontan.
3.Badan menjadi tegang.
4.Tubuh alami gementar.
5.Merangkul suami dengan kuat.
6.Seluruh badan kaku sebentar.

Tatkala isteri dalam proses orgasma sang suami perlulah membuat sesuatu.Jangan ditinggalkan semata-mata nak baca Whatsapp.Antara perkara yang suami perlu lakukan untuk isteri.

1.Berikan kucupan didahi dengan ucapan terima kasih.
2.Belai seluruh badan dengan mesra dan kasih sayang.
3.Lapkan peluh isteri yang memercik ketika pertarungan.
4.Dakap isteri dengan erat-erat.
5.Terus menatap wajah isteri dengan rasa cinta
6.Sampaikan tazkirah dengan bahasa lembut.

Bersetubuh cara Islam bukan sekadar cara nak buat anak dengan betul.Lebih dari itu sebenarnya.Terlalu banyak manfaat.Sebab itu perkahwinan amat dianjurkan dalam agama Islam.Antaranya adalah:

1.Boleh meredakan migrain
2.Pengalaman emosi paling menyeronokkan
3.Memperlahan proses penipisan Miss V
4.Bina hubungan harmonis suami isteri
5.Senaman tubuh badan agar lebih tenang dan santai
6.Menyihatkan badan kerana kurang stress
7.Cara membakar kalori dengan pantas
8.Menjadikan pasangan suami isteri sentiasa ghairah
9.Cara menyatakan kejujuran tanpa berkata-kata
10.Menjadikan isteri lebih subur dan produktif

Banyak sungguh.Rugilah kalau ada yang belum kahwin tetapi mampu zahir dan batin.Rugi kalau pasangan suami isteri abaikan hubungan intim. Mereka tidak menikmati kisah bahagia suami istri.

Si isteri perlu belajar cara memikat suami di bilik tidur.Selepas itu memahami cara bersama suami.In shaa Allah hubungan suami isteri menjadi.Malah itu adalah  kunci rumah tangga harmonis

Kesimpulannya.

Hubungan suami isteri mesti dilestarikan dengan cinta,kasih sayang dan asmara.Ingat bahawa suami isteri yang bahagia adalah anugerah terindah kehidupan.

Akhir kata cukup sampai ke noktah ini.Jika sudi jomlah sertai komuniti :

Sekian.

Jumpa lagi

-mrhanafi-

[ 8 Muharam 1439H ]

p/s :Suami yang ada kesukaran untuk tahan lama beraksi jangan lupa mencuba Gambir Emas

16 thoughts on “Hubungan Suami Istri Yang Bahagia”

    • kahwin la cepat-cepat bro Fareed ..

      janji dah bersedia memikul tanggungjawab,amanah dan banyak lagi.

      sebab itu umur 18 tahun tak digalakan kahwin hehehehe

Leave a Comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: