Internet Burung Hantu Memang Gempak

Internet Burung Hantu Memang Gempak…Salam dan selamat sejahtera semua.Semenjak berani berhijrah dari syarikat M ke syarikat C, mrhanafi sudah lega dengan bajet bulanan.Mrhanafi boleh menjimatkan aliran tunai sehingga 30 peratus setiap bukan.Namun ia bukanlah sesuatu terlalu bijak kerana kita berbelanja untuk dapatkan nilai dan bukan dalam bentuk duit.

Promosi internet burung hantu bermula dari jam 1.00 pagi sehingga 7.00 pagi.Ikut logiknya masa tersebut memang masa burung hantu beroperasi.Bagi manusia ada yang dah tidur dan ada juga yang masih berjaga.Kebiasaannya anak muda belum tidur.Ada juga dah tua dah tidur tetapi bangun semula untuk pelbagai tujaan.

internet burung hantu

Apa yang gempak tentang internet burung hantu ialah cas penggunaan data adalah percuma.Dalam erti kata yang lain data internet yang kita boleh dijimatkan hampir 100%.Namun penggunaan data pada masa luar burung internet hantu macam kereta Ferrari.Cepat habis makan data.Rakus menyedut macam hampagas berkuasa tinggi..he..he..

‘’Entri yang berkaitan : Magik Sim Terpantas Habiskan Data’’

Namun sebagai pengguna yang agak bijak pergunakan masa operasi internet burung hantu sebaik mungkin.Sebab ia tak makan data.Pada ketika itu anda boleh sesuka hati nak muat turun apa sahaja dari internet.Pastikan yang baik dan positif.Mrhanafi melarang keras perkara yang bertentangan dengan akhlak.

Sebagai blogger macam mrhanafi tentulah masa untuk buat blogwalking.Yang sedihnya mrhanafi tak mampu aktif seperti burung hantu.Mrhanafi suka tidur pada masa normal seperti manusia kebanyakkan.Jika tak tidur letih sebab balik kerja.Lain la semasa cuti.Boleh optimasikan sebaik mungkin.

{sekilas pandang}

Ada pro dan ada kontra melanggan data internet burung hantu.Yang pasti dapat menggunakan data secara percuma.Cuma tak pasti bila keistimewaan akan berakhir.Setakat artikel ini ditulis promosi masih berlanjutaan.

Dalam pada itu mrhanafi yang kongsikan juga kepada pengguna yang suka berjimat.Mereka nak duit yang dilaburkan itu berbaloi.Mrhanafi sudah menemui cara tersebut.Boleh Whatsapp di no +6011-3482-0051

Ps: Khas untuk mereka yang tak guna internet burung hantu namun ingin menjana duit secara pasif setiap bulan.Info lanjut sila KLIK SINI

Artikel berkaitan

24 thoughts on “Internet Burung Hantu Memang Gempak

  1. Ooo..ada ek plan internet burung hantu?
    Kena gigih juga la utk BW time 1.00 am tu. Memang betul penggunaan data siang hari macam vacuum..sedut jeee 🙁

  2. Dulu-dulu ambe mampu juga tahan mata.
    Sekarang dah takleh. Mungkin faktor usia sama kot. Hehehe.

  3. saya bab internet ni xda masalah sebab saya pakai streamyx, saya boleh di katakan x suka guna phone untuk internet. 99.5% penggunaan internet saya guna komputer atau laptop sebab lebih puas

  4. sudah cuba berjaga kadang internet burung hantu x mnjdi…..line mcm siput,mlm nie nak cba brjaga hrap boleh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge