Jadi Pencetus Ummah Takaful Sarawak

 Jadi Pencetus Ummah Takaful Sarawak.Kini saya dalam proses menjadi pencetus ummah dalam takaful.Itu adalah komitmen terbesar dalam sejarah hidup saya sejak muda lagi  dan kini usia pulak dah kurang muda.Maknanya dalam tempoh tersebut saya telah menganyam angan-angan terbaik untuk menjadi kenyataan.

Masa hampir tiba.Semangat semakin membara kerana saya tahu kemuncak kepuasan apabila mampu menyampaikan ilmu dan info di hadapan khalayak yang ramai.Lagi ramai lagi best agar ramai mendapat manfaat dan kebaikan.

pencetus ummah

Nampaknya dalam masa terdekat ini saya akan memberi komitmen sebagai pencetus ummah dalam takaful.Saya perlukan satu pasukan yang mantap kerana tugas ini amat mencabar.

Jadi saya menyeru kepada pembaca yang berminat untuk menjadi ahli team saya  amat digalakkan untuk mendaftar di hanafi81212@gmail.com.Mereka akan menjadi team tetap dan boleh melakukan promosi secara langsung kepada prospek yang hadir dalam sesi ceramah yang bakal dijalankan.

Peluang saya buka untuk menjadi team tetap atau wakil kawasan.Saya tak kisah di mana anda berada.Cuma keutamaan kepada mereka yang boleh berurusan secara offline dengan saya buat permulaan.

Maksudnya anda memang berada di Samarahan atau Kuching.Lain-lain tempat sebagai wakil kawasan saya memang alu-alukan kerana pergerakan sesi ceramah saya akan ke semua tempat berdasarkan permintaan.

Jadi saya jemput anda dengan rasa rendah hati untuk bersama saya dalam team tersebut.Kepada yang berminat untuk menjadi team tetap atau wakil kawasan maka silakan daftar keahlian anda di————–> [SINI]

Artikel berkaitan

28 thoughts on “Jadi Pencetus Ummah Takaful Sarawak

    1. ya..betul tu..nak cakap best susah juga kerana apa yang kita cakapkan itu akan dihisab terlebih dahulu di akhirat nanti..

      sebab itu persediaan ilmu mesti ada agar tepat dan betul..hu..hu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge