Jom Jadi Pengguna Biasa Bestmobile

Jom Jadi Pengguna Biasa Bestmobile…Mungkin ada yang terfikir buat apa pilih Bestmobile sedangkan telco lain ada yang lebih baik dan menawarkan lebih ganjaran.

Pandangan saya mudah sahaja.Bestmobile masih ada keistimewaan.Bestmobile memberi perlindungan takaful kepada pengguna berdasarkan syarat-syarat tertentu.Apa yang bestnya juga syarat yang ditawarkan itu mudah dan tidak membebankan.

Jumlah takaful dalam RM100 ribu yang jika berlaku kematian kepada pencarum iaitu pengguna Bestmobile.Anda guna macam biasa dan reload secara konsisten setiap bulan.Tak perlu nak keluarkan duit untuk ‘Installment’ lain setiap bulan.Reload dah boleh dianggap sebagai installment.

Suka saya ingatkan bahawa bertukar telco agak berat kepada kebanyakan orang.Ini kerana pertukaran begitu akan membawa nombor lama yang cantik dan luas penggunaannya.

Namun begitu tidak kepada pengguna yang baru atau pengguna yang hendak memiliki talian yang kedua.Apa kata nombor yang kedua pilihlah talian Bestmobile.

Anda beroleh perlindungan takaful jika ada perkara yang tidak diingini berlaku.Lagipun coverage termasuk penunggang motosikal.Best memang best la tu.

Saya tak cakap panjang lebar.Jika berminat jom buat pendaftaran VIP dengan bayaran RM49 (belum masuk harga pos) di >>>>>> SINI.

p/s : Kemaskini blog ini akan ditangguhkan buat sementara waktu atas sebab-sebab tertentu.Harap maaf dan haraf maklum.Siapa yang masih nak mengikuti penulisan saya boleh singgah di blog Buku Online dan Hero Borneo.

14 thoughts on “Jom Jadi Pengguna Biasa Bestmobile”

Leave a Comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: