Kerja Separuh Masa Yang Santai

Kerja Separuh Masa Yang Santai…Ketika ini ekonomi dunia dan Malaysia belum stabil.Walaupun ia sekadar pendapat umum saya namun kita semua sudah merasai bahang kenaikan kos hidup.

Cuba pergi ke mana-mana kedai.Mesti ada kena GST.Bukan niat saya membantah ada GST tetapi pelaksanaan GST itu sendiri kepada para peniaga.Mereka kutip GST walaupun tiada kod rasmi.Saja-saja nak nak dapat 6 peratus.

Memandangkan situasi begini semakin rumit ayuh pembaca sekalian untuk mencari kerja separuh masa yang santai untuk menambah pendapatan utama,Tak dapat banyak maka dapat sikitpun jadilah,Paling tidak ada penambahan 10 peratus pendapatan dah kira terbaik buat permulaan.

kerja separuh masa

Kerja separuh masa yang saya maksudkan ialah menjadi Brand Partner Bestmobile.

Maklumat lengkap dan lanjut boleh layari portal di >>>>>>  SINI.

(Visited 7 times, 1 visits today)

20 thoughts on “Kerja Separuh Masa Yang Santai

  1. buat kerja yg kita minat sampai jadi… boleh cuba juga idea dari saudara ni.. apa pun GST tu boleh jadikan kita lebih rajin dan bekerja keras mencari rezeki..

  2. bagusnya bisnes ni kita tak perlu nak bersusah payah sebab promosi boleh dijalankan secara online.

  3. Setuju sgt ..hari nie kita mesti ada pendapatan tambahan..kita tak boleh lagi nak berada dalam zon selesa…saya sokong pendapat tuan yang sangat bernas..Teruskan berkongsi Ilmu ya

Leave a Comment

CommentLuv badge