Langkah Terbaik Untuk Bisnes Best Mobile

Langkah Terbaik Untuk Bisnes Best Mobile… Saya seperti anda juga.Masih belum banyak info.Namun sedikit info ini mungkin memberi pencerahan minda kepada mereka yang nak mengubah kehidupan dengan menjadi seorang usahawan bisnes Bisnes Best Mobile.

Best Mobile masih baru.Boleh dikatakan masih seperti bayi yang belum dilahirkan.Namun publisiti sangat meluas akibat viral di media sosial.Jika kena dengan caranya tidak mustahil ada diantara usahawan bakal menjadi jutawan dalam masa yang singkat.

Best Mobile adalah alternatif kepada penyedia komunikasi yang sedia ada.Sebelum ini pun sudah ada banyak syarikat dan jenama yang menjalan perniagaan yang dengan sistem yang sama.Ada yang terus bertahan dan kini menikmati hasil usaha promosi dulu-dulu.

Langkah pertama untuk menjadi usahawan best mobile ialah mendaftar keahlian di Groupsbest.net

Seterusnya bayar RM49 untuk mendapatkan kad sim.Ada RM10 sebagai nilai kredit.Ketika entri ini ditulis kaunter bayaran belum dibuka lagi sehingga pelancaran rasmi syarikat Best Mobile dalam bulan April 2015.

Bagi mereka yang nak menjana pendapatan, Best Mobile memberi peluang seluas-luasnya kepada anda.Apa yang perlu dibuat ialah promosi secara online atau offline.Galakkan ahli keluarga,sahabat handai,rakan sekerja atau sesiapa sahaja yang berminat.Yang tak minat jangan paksa nanti putus kawan.Siapa yang susah.

Apa yang anda dapat sebagai usahawan Best Mobile.Ada banyak.Namun paling penting cara nak dapatkan duit dan pendapatan pasif.Yang lain-lain akan saya kongsikan dalam entri yang lain pula.

Sebagai penaja anda bakal menikmati komisyen sebanyak 11% di level 1 manakala level 2 akan menikmati 4% dan level 3 dapat 15%.Namun begitu anda sebagai penaja wajib top up dalam nilai RM15 untuk layak dapat komisyen.Nilai duit itu seolah-olah percuma bila dah dapat komisyen.

Untuk lebih memahami dengan jelas saya buat contoh begini:

1)Anda berjaya menaja Abu,Bakar dan Ali.

2)Abu berada di level 1 dan telah top up  sebanyak RM100 .Jadi anda berhak dapat komisyen 11% bernilai RM11

3)Bakar berada di level 2 dan telah top up sebanyak RM100 .Jadi anda berhak mendapat komisyen 4% bernilai RM4

4)Ali berada di level 3 dan telah top up sebanyak RM100.Jadi anda berhak mendapat komisyen 15% yang bernilai RM15.

5)Keseluruhan yang anda dapat dari 3 level ini ialah RM30.

6)Jumlah ini memang kecil kerana baru 3 orang yang top up dalam jumlah RM100.Bagaimana kalau 100 orang membuat perkara yang sama.Sudah tentu (RM30 x100) orang anda bisa mendapat RM3 ribu sebulan tanpa meninggalkan pekerjaan sebenar.

[Nota admin]

Dengan jumlah pendapatan RM3 ribu sebulan saya boleh menjadi blogger sepenuh masa pula.

Anda bagaimana?

Terpulang kepada anda nak jadi apa.Yang penting jika berminat boleh daftar segera di———->SINI

Terima kasih kerana sudi singgah ke blog ini.Jangan segan-segan untuk komen atau share artikel ini. Setiap kunjungan anda besar maknanya buat saya.In shaa Allah saya akan membalas komen dan membuat kunjungan kembali nanti.Saya juga mendoakan pembaca agar bahagia dan ceria sentiasa.Aamiin.

10 thoughts on “Langkah Terbaik Untuk Bisnes Best Mobile

Leave a Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge