Minyak Rambut Untuk Lelaki Macho

Minyak Rambut Untuk Lelaki Macho…Rambut adalah mahkota bagi wanita.Bagaimana pula dengan orang lelaki.Sejujurnya lelaki mempunyai kelebihan jika ada rambut.Namun tak ada rambut atau botak pun lelaki akan tetap kelihatan macho.

minyak rambut lekai

Baru-baru ini saya membeli minyak rambut jenis gel.Saya gemar menggunakan gel rambut kena rambut saya jenis lembut.Orang kata lembut bak sutera.Jangan salah sangka pulak.Saya bukan jenis lelaki lembut tau!.Keras luar dan dalam.Emm..lain macam je maksudnya.

Lelaki yang mempunyai rambut yang  kemas memang macho pada pandangan wanita.Tidak terlalu panjang dan dipotong pendek bukan secara ektrem.Pendek kata sedap mata memandang.Jika pandang lama-lama maka si wanita akan tertawan.

lelaki macho

Sebab itu lelaki yang ingin macho perlu memilih jenis potongan rambut yang sesuai dengan paras rupa.Untuk itu lelaki yang mempunyai rambut yang sukar diurus harus menggunakan minyak gel.

Boleh juga menggunakan wax rambut namun saya pula lebih suka minyak gel supaya fesyen rambut kekal walaupun ada ribut taufan.Tahan goyang dan tahan lama pulak tu.

{sekilas pandang}

Sejujurnya malu dan segan saya nak memaparkan wajah macho ini untuk tatapan umum.Namun setelah berfikir panjang terpaksa juga kerana blog ini adalah blog peribadi.

Mana tahu dalam banyak-banyak pembaca tu ada yang berkenan untuk menjadi rakan Facebook saya.Jadi add saya sebagai friend list anda.

Jangan lupa kepada mereka yang ingin menjana pendapatan kedua secara online jom selongkar info hangat dalam Program Terpantas Jana Income Online

(Visited 114 times, 1 visits today)

6 thoughts on “Minyak Rambut Untuk Lelaki Macho”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge