Misi Mencari Bestmobile Brand Partner

Misi Mencari Bestmobile Brand Partner…Lain orang lain caranya.Ini cara saya.Cara seorang blogger untuk membuat kerja promosi melalui blog.Dalam misi ini saya mencari orang yang berminat untuk menjadi Best Mobile Brand Partner.Yang tak minat tak pe.Jangan risau kerana hukum alam sangat mudah,Ada yang nak dan ada yang tak nak.

Saya cari seseorang yang ada ciri-ciri seperti dibawah.Jika ada maka andalah orang yang layak dan awesome untuk bergabung bersama saya dalam menjadi Bestmobile Brand Partner.

1.Ada handphone

2.Aktif online untuk media sosial

3,Semangat untuk berjaya

4.Suka belajar perkara baru

5.Berfikiran positif

Kelebihan menjadi menjadi ahli Bestmobile atau Brand Partner sangat banyak.Senang cerita semuanya akan dapat yang best-best.Apa yang diceritakan dibawah cuma sedikit sahaja berbanding kelebihan yang lain.

1.Insentif penajaan RM20 untuk satu keahlian

2.Kadsim yang ada kredit RM10 semasa pendaftaran

3,Pendapatan pasif

4.Perlindungan takaful

5.Peluang bisnes untuk reload top up

Langkah-langkah untuk menjadi Bestmobile Brand Partner sangat mudah.Ikut sahaja satu persatu arahan yang diberikan.Manalah tahu rezeki buat anda nanti.Tak cuba tak tahu.Dah cuba pasti nak lagi.Maksud saya nak duit dan insya Allah dapat duit.

1.Buat pra pendaftran keahlian di SINI.

2.Upgrade keahlian VIP dengan bayaran RM49

3.Diberi website promosi yang ada link sendiri

4.Buat promosi melalui blog

5.Tukar talian ke Bestmobile

[catatan admin]

Saya berharap anda yang mendapat info ini terbuka hati untuk menyertai Bestmobile sungguh-sungguh.Pendapatan melalui Bestmobile sangat lumayan walaupun hanya sebagai Brand Partner.

Sekiranya anda telah berjaya menaja ahli baru seramai 30 orang dalam masa sebulan maka anda layak mendapat sejumlah RM1724.Ada tak syarikat lain yang berani untuk memberi insentif ini.

Pelan dalam Bestmobile juga cukup cantik.Pihak tajaan anda mesti duplikasi apa yang anda buat.Dengan proses duplikasi,anda bakal memperolehi pendapatan 10 ribu dalam masa tiga bulan kemudian.

Melihat kepada potensi ini,saya percaya ramai yang nak jadi Bestmobile Brand Partner.Tugas anda buat promosi dan ajak mereka yang berminat.Kerajinan anda buat kerja boleh diberi ganjaran berupa elaun rumah,kereta dan tajaan pergi umrah.Ternyata banyak yang best tau!

Apa tunggu lagi.Daftar hari ini juga di >>>>>> Groupsbest.net

(Visited 10 times, 1 visits today)

14 thoughts on “Misi Mencari Bestmobile Brand Partner

    • promosi berterusan ini bro..bermula dengan online dan akan disambung secara offline pulak..ya..memang ada target dan insya Allah dah berjaya saya akan kongsikan melalui blog ini..

Leave a Comment

CommentLuv badge