Siapa Nak Dapat Duit Cepat Wajib Belajar Ilmu Ini

Siapa Nak Dapat Duit Cepat Wajib Belajar Ilmu Ini.Roslan seorang ahli perniagaan yang sangat berjaya suatu ketika dahulu.Selama 10 tahun bisnesnya sangat mengujakan,berkembang dan meluas di serata tempat.

Namun masuk tahun yang ke 11,bisnes Roslan mula mengalami pengucupan yang luarbiasa. Satu persatu cawangan syarikatnya gulung tikar.Keadaan ini amat merisaukan Roslan kerana wang simpanan dan aset yang sedia ada sudah habis licin kerana terpaksa dikorbankan untuk membayar kos operasi dan hutang yang bertimbun banyaknya.

Roslan  duduk termenung ditangga pintu.Fikiranya jauh melayang.Mindanya berpusing 360 darjah untuk mencari sumber kewangan untuk menyara keluarganya.Bisnesnya hampir ke penghujung.Bak kata orang retak menanti belah.

Nak jadi pemandu Uber kereta pulak tak layak.Belum ada kereta baru selain kereta cabuknya.

Ada banyak perkara yang Roslan perlu fikir sekarang ini.Antaranya ialah hal rumahtangga Roslan dan Rosnah seperti dalam kisah Cinta Tidak Boleh Dipaksa Untuk Suami

Tempoh masa yang diberi oleh Rosnah sangat singkat.Mereka akan mengkahiri ikatan perkahwian sekiranya Roslan berterusan tidak ada perubahan yang positif.

Roslan mesti ada duit dan kalau boleh duit yang diusahakan tersebut cepat sampai ke tangannya.Jika tidak,tiada maaf bagimu Roslan.Itulah amaran keras oleh Rosnah.

Sungguhpun begitu, Roslan belajar bersabar.Dia tidak boleh diherdik dan ditengking sesuka hati.Roslan ada harga diri dan maruah yang ingin dipelihara.

Cara untuk menjaga maruah dirinya tak lain dan tak bukan dalam zaman sekarang ialah duit.Hebat juga pengaruh duit.Tanpa duit manusia akan dipijak seperti seekor semut.

Dihilangkan perasaan suka kepada tidak suka.Begitulah keadaan Roslan pada pandangan mata dan hati Rosnah.Memang betul kata-kata jenaka yang selalu kita dengar.

“Ada wang abang disayang.Tak ada wang abang kena tendang”

Roslan akur bahawa dia sudah tiada pilihan pertama atau kedua.Pilihannya cuma satu iaitu mesti dapat duit cepat supaya Roslan boleh mengekalkan perkahwinan mereka.

Roslan faham bahawa konsep yakin sangat penting.Yakin boleh dibentuk dan dilatih setiap hari sebagai mana orang yang bersukan.Roslan mesti meletakkan keyakinan melalui ilmu yang mesti dipelajarinya iaitu  ebook Sistem Duit Cepat.

Dikhabarkan ilmu ini sangat jarang didedahkan secara terbuka. Paling tidakpun tips yang ringkas sahaja  untuk memberi kuasa tindakan kepada pembaca supaya mempelajari ilmu yang selengkapnya.

Roslan terus bermonolog.Roslan mesti berjaya dan kejayaan yang luarbiasa untuk nenawan kembali hati Rosnah.

Sebab itu  Roslan mesti belajar Sistem Duit Cepat dan cepat-cepat order demi keluarganya yang tercinta.

14 thoughts on “Siapa Nak Dapat Duit Cepat Wajib Belajar Ilmu Ini”

    • ya…apa-apa produk yang saya promosi khas untuk Malaysia sahaja..

      nanti kalau saya jumpa produk internasional ..

      in shaa Allah saya akan promosi dalam blog ini..

Leave a Comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: