Nilai Hebat Dari Kadsim Wafymobile

Nilai Hebat Dari Kadsim Wafymobile…Realiti kehidupan penuh cabaran.Ada kesukaran dan ada kesenangan yang bersilih ganti.Hakikatnya kehidupan lebih bermakna jika segala keperluan dapat dipenuhi sebaik mungkin.Ini belum termasuk soal yang kehendak kita yang bersifat tanpa batasan.Semua ini boleh kita hadapi dengan tenang apabila ada pendapatan yang mencukupi setiap masa dan ketika.

Oleh kerana kehidupan itu sendiri yang serba mencabar kita semakin kreatif untuk mengatasinya.Sudah pasti teknik dan cara menjana pendapatan ada pelbagai sekarang ini.Teknik konvensional adalah seperti bekerja makan gaji.Ada juga yang berniaga sendiri untuk menjemput rezeki.

Kaedah berniaga juga pelbagai sekarang ini.Ia boleh dilakukan secara online atau offline.Pelbagai platform digunakan.Dalam artikel ini saya nak bercerita cara menjana pendapatan melalui telefon.Seperti semua sedia maklum telefon adalah satu keperluan komunikasi.Hampir setiap rakyat Malaysia memiliki.Paling kurang satu set.Tak kurang juga yang ada mempunyai lebih dari dua.Dahsyat sekali dunia komunikasi hari ini.

Saya nak kongsikan satu syarikat telekomunikasi yang memberi peluang kepada kita semua menjana pendapatan iaitu Wafymobile.Ia sama sahaja seperti syarikat telco yang lain.Ada menyediakan pelan panggilan,sms dan data internet yang jimat serta hebat.

Namun ada sesuatu yang syarikat telco lain yang tak bagi kepada pelanggan sebagaimana Wafymobile sediakan.Sungguh rugi kalau ada peluang begini orang tak nak ambik kerana masih setia dengan nombor lama.Biasalah.Jangankan anda.Saya juga macam tu.Cuma satu yang saya fikirkan apabila menggunakan Wafymobile kita dapat 5 perkara seperti di bawah ini.

1.Rebat Tunai

Kita sepatutnya mendapat kebaikan dan manfaat ini.Misalnya kita reload RM50 maka kita akan dapat RM20 semula untuk dimasukkan ke dalam e-wallet.

2.Komisyen 4% 

Walaupun kita tidak menaja dan reload handphone sendiri,kita layak mendapat komisyen  ke atas apa reload.Siapa yang mahu bagi semua ini kecuali di Wafymobile

3.Insentif RM15 setiap kali ada penajaan

Memang nilai RM15 tak sebesar manapun.Jika anda jenis super rajin yang boleh menaja 100 orang maka perolehan anda adalah RM1500.Jumlah ini boleh menarik nafas lega kepada mereka yang berpendapatan sederhana,

4.Komisyen dari top up rangkaian sehingga 7 level

Dalam bisnes pendapatan berulangan adalah survival.Begitu juga dalam Wafymobile.Nilai komisyen top up rangkaian diberi kepada kita sehingga 7 level untuk setiap bulan.Anda yang sungguh-sungguh membina rangkaian akan mendapat hasilnya.

5.Peluang peniagaan Online tanpa lesen SSM

Anda boleh buat  apa-apa promosi dalam pasaraya online untuk dalam komuniti Wafymobile.Kita berkongsi pasaran sesama ahli.

[admin]

Sekiranya ada yang berminat untuk mendapat nilai hebat kadsim Wafymobile jangan segan silu untuk hubungi saya di

a)SMS / Whatsapp +6011-3482-0051

b)Inbox https://www.facebook.com/mrhanafibest

 

16 thoughts on “Nilai Hebat Dari Kadsim Wafymobile”

Leave a Comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: