Pakej Data Surf 1000 Terbaik

Pakej Data Surf 1000 Terbaik…Pada bulan yang lepas saya telah melanggan data  mobile 1 GB untuk 30 hari.Memang best dan amat berbaloi dengan wang yang saya laburkan.Jika nak tahu kesudahannya jom lah baca sehingga habis artikel ini.

data surf 1000

Meskipun penggunaan data yang saya guna hampir-hampir habis,saya tetap berpuas hati.Tak rasa rugi dan jauh sekali nak rasa menyesal.

Jika anda menggunakan talian telco lain selain daripada Bestmobile yang saya gunakan ini mungkin rasa terkilan itu ada,

Sebabnya anda hanya mendapat nilai dari data itu sahaja.Sebaliknya saya yang menggunakan talian Bestmobile bisa memperolehi banyak kelebihan.

Antaranya yang saya boleh senarai dibawah.

WAJIB BACA :   Hilang rentak menulis akibat kesibukan

1)Perlindungan takaful RM100 ribu

Ditakdirkan saya meninggal dunia dalam masa yang terdekat ini maka waris saya akan mendapat wang takaful.Dapatlah wamg tersebut untuk membiayai persekolahan mereka atau melangsaikan mana-mana hutang yang saya tinggalkan.

2)Pendapatan sampingan yang berterusan

Sambil-sambil saya menggunakan talian telefon seperti biasa saya mempunyai pendapatan sampingan dari rangkaian yang saya bina melalui Bestmobile.Saya berbelanja sekitar RM60 sebulan tetapi potensi pendapatan yang bakal saya perolehi sekitar RM10 ribu sebulan.Siapa nak bagi wang sebanyak itu walaupun sekadar guna dan promosi Bestmobile.

3)Sumbangan zakat pendapatan

Sebagai umat Islam zakat adalah tuntutan wajib.Tentu sangat beruntung saya menjadi pengguna Bestmobile berbanding pengguna talian telco yang lain.Dapatlah saya  menyumbang sesuatu untuk agama dan semoga ia mendapat keberkatan daripada Allah SWT.Dalam Bestmobile ada potongan zakat jika pendapatan mencecah RM100 sebulan.Bayangkan kalau pendapatan saya dah cecah sejuta sebulan tentunya sumbangan zakat juga besar.(amin)

WAJIB BACA :   Fikirkan Kehidupan Ini Mudah Sebenarnya

Sebenarnya banyak lagi kebaikan dan manfaat sebagai pengguna Bestmobile.

Walaupun ada yang tak nak no. 2 dan no.3, tak pe.Sebagai pengguna biasa pun anda tetap mendapat kebaikan menggunakan Bestmobile iaitu no.1.

Modal permulaan yang perlu anda keluarkan masih rendah RM49.Tak banyak pun.Jika masih tak mampu untuk membeli kadsim tersebut boleh buat catuan bajet untuk kumpul RM10 sebulan.

Dah cukup 5 bulan jangan lupa untuk mendaftar keahlian secara VIP di >>>>>SINI.

Comments 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge