Pakej Pelan Best60 Memang Terbaik

Pakej Pelan Best60 Memang Terbaik…Saya macam biasa ketika nak online mesti baca email dahulu.Kot-kot ada duit masuk.Biasanya tidak.Itu perkara biasa.Saya dah tak terkejut.Cuma kadang-kadang sahaja tersentak dari lamunan terhenti.Itu pun jika ada email yang memaklumkan berita baik.

Dalam entri ini saya suka nak berkongsikan satu kelebihan menggunakan Bestmobile.Ia dinamakan Pelan Best60.Dalam pelan ini anda sebagai pengguna Bestmobile akan memperolehi penjimatan yang awesome.

web-pakej-best60-best40-best-mobile

Kredit gambar : Bestmobile.com.my

Bayaran top up adalah RM60.Anda akan dapat 1.2 GB data untuk internet.Bagi pengguna internet mudah alih jumlah 1.2GB besar.Boleh layan youtube dan sebagainya.Nak blogwalking guna handphone pun bagus.

Selain itu anda turut mendapat masa panggilan sebanyak 100 minit.Boleh gayut lama-lama.Nak telefon ayah dan ibu dikampung pun tak risau dah.Paling best juga tempoh sehingga sebulan.

Tidak terkecuali terhadap pengemar sms.Dalam pakej tersebut ada 100 sms.Bagi saya sms sebanyak ini bagus untuk menghubungi rakan-rakan sepejuangan dalam bisnes ini.Tempoh macam biasa.Ia boleh bertahan sehingga 30 hari.

Perlu saya ingatkan bahawa pakej ini jika tidak habis digunakan akan luput.Ia tidak dibawa ke hadapan.Oleh itu gunakan sebaiknya mungkin supaya anda rasa puas dan seronok menikmatinya.

Mungkin ada yang berkata pakej ini tak la jimat sangat.Namun bagi saya ia berbaloi dan paling penting dengan pakej RM60 sebulan anda boleh menjana pendapatan yang pasif.

Dengan nilai tersebut anda bakal menerima komisyen sehingga 30 peratus.Bayangkan kalau ahli kumpulan dalam rangkaian membuat top up sebanyak RM1000.Tentu kalian boleh menerima RM300 nilai komisyen.Tentu banyak nilai tersebut  jika dibanding top up kita berjumlah RM60 sebulan.

Nilai RM60 yang kita gunakan untuk top up sangat sikit sebenarnya.Bajet saya dalam bidang telekomunikasi sahaja boleh mencecah RM100 setiap bulan.Tidak dinafikan anda boleh juga top up paling minimum RM5.Jangan risau tak salah.Besar belanja maka banyak pula nak guna.

[admin]

Sebagus mana pun pakej atau  plan yang ada tiada maknanya jika tiada langkah pertama.

Untuk tujuan itu anda boleh memulakan langkah pertama yang bergaya di SINI

2 thoughts on “Pakej Pelan Best60 Memang Terbaik”

Leave a Comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: