Bisnes

Pelancaran Rasmi Bestmobile Teamwork Group

Pelancaran Rasmi Bestmobile Teamwork Group…Agak lama saya terfikir idea ini.Alhamdullilah saya diberi kekuatan dan ilham untuk membentuk satu gerakan  pasukan promosi  yang mantap dan hebat.Bestmobile Teamwork Group akan beroperasi secara berpasukan baik sesama rangkaian maupun berlainan rangkaian.Namun keutamaan diberikan kepada rangkaian bawah jagaan saya agar memudahkan proses pemantauan pihak pengurusan.

Bersamaan 1 Ramadan 1437H atau 18 June 2015 saya dengan lafaz bismillah merasmikan Bestmobile Teamwork Group.Organisasi ini berpengkalan secara maya dan jangkauan capaian seluruh Malaysia.Keahlian tetap secara automatiknya adalah rakan Bestmobile level pertama saya.

Ia adalah perhargaan terbaik kepada mereka kerana sudi bersama saya sejak awal penubuhan Bestmobile lagi.Keahlian berikutnya tetap dibuka kepada mana-mana level bergantung kepada penaja level pertama saya.Semoga kemudahan ini mengeratkan lagi silaturrahim sesama ahli dan peluang hebat untuk mencipta kejayaan.

Bestmobile Teamwork Group merupakan satu usaha murni untuk membantu ahli-ahli dalam rangkaian downline menjana pendapatan dari Bestmobile.Saya nampak potensi yang sangat hebat kepada mereka sehingga ada yang menubuhkan group-group sendiri.Tindakan ini sangat bagus dan memberangsangkan agar ahli Bestmobile dalam rangkaian mereka tidak berasa keseorangan.

Sungguhpun begitu saya juga bersimpati kepada rakan-rakan Bestmobile yang lainnnya kerana kurang  promosi dan penajaan.Ini menyebabkan mereka berhenti dari menikmati ganjaran hebat Bestmobile.Saya akui itu kesilapan besar saya sendiri kerana tidak membimbing mereka sebaik mungkin.Sebab itulah saya nak menubuhkan  Bestmobile Teamwork Group agar mereka ini lebih teruja dan bersemangat menjana pendapatan dalam  Bestmobile.

Buat pemulaannya  Bestmobile Teamwork  Group akan  dioperasikan melalui group FB dan Whatsapp serta sms.Sudah semestinya saya akan bina juga blog melalui blogspot.Perkembangannya saya akan kemaskini dari semasa ke semasa.

Insya Allah jika dilimpahi rezeki yang deras (amin) saya akan menemui mereka secara bersemuka untuk pertemuan bisnes yang ekslusif.Pada masa itu saya boleh berkenalan dengan leader-leader hebat bawah rangkaian mereka.

Saya juga sangat bersyukur kepada Allah SWT kerana menemukan saya dengan beberapa rakan Bestmobile yang merupakan blogger sama seperti saya.Selain itu ada juga pengguna  yang aktif dalam group Whatsapp,usahawan online dan mereka yang bergerak secara offline.Mereka semua adalah terbaik dan tahniah kerana bijak memilih Bestmobile sebagai platform menjana pendapatan berterusan.

Dalam pada itu juga ada ahli-ahli Groupsbest.net yang masih lagi belum mengakifkan keahlian mereka secara VIP.Saya mohon  agar cepat berbuat demikian untuk menikmati ganjaran hebat dari Bestmobile.Beranikan diri untuk melabur duit yang saya rasa masih kecil jika dibandingkan dengan keuntungan yang bakal diperolehi.

Kesempatan ini juga saya buka peluang terbaik kepada mereka yang belum lagi menjadi ahli Bestmobile menyertai Bestmobile Teamwork Group.Anda boleh pilih sesiapa pun penaja sama ada saya atau pihak admin yang terlibat.

Anda boleh hantar kod sms ‘BEST’ ke talian hotline saya iaitu 011-38-228-381 atau PM Facebook ataupun Whatsapp nombor yang tertera.Insya Allah saya akan memberi respon yang pantas jika melalui SMS.

Selain itu anda juga boleh menghubungi admin-admin Bestmobile Teamwork Group yang saya lantik khas untuk pertanyaan bisnes telekomunasi ini.

1.Mohd Nor (Sabah) – 0128019560

2.Alongxp (Selangor) – 0122431844

3.Ahmad Zu Mal (Perlis) – 0125747869

4.Hassan (Selangor) – 0193085380

5.Linang Abi (Sarawak) – 0194831125

6.Cg Has (Perlis) – 0195519115

7.Mahmud Ola (Wilayah Persekutuan) – 0192870509

Harapan terbesar saya agar ahli-ahli atau bakal ahli Bestmobile dalam rangkaian saya atau luar rangkaian menyambut baik penubuhan Bestmobile Teamwork Group.

Sehingga jumpa lagi dan salam BEST untuk semua.

14 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge
%d bloggers like this: