Promosi BestMobile Untuk Jana Pendapatan

Promosi  BestMobile Untuk Jana Pendapatan…Buat promosi sebenarnya mudah.Zaman dulu dikenali tukang canang.Zaman sekarang dikomersialkan sebagai pemasaran media kerana menggunakan media sosial.Selain itu terdapat juga melalui pengiklanan yang pasti melibatkan kos.Nak bayar kat TV atau suratkhabar.Tujuannya supaya mesej sampai kepada khalayak ramai.

promosi best mobile

Dalam entri ini mesej yang saya guna merujuk kepada pemujukkan orang ramai supaya menyertai bisnes BestMobile.Terpulang sebagai pengguna biasa atau usahawan.Ingat promosi memang mudah namun nak pujuk orang untuk sertai BestMobile tak semudah yang disangka.

Nak jadi pengguna biasa mereka perlu membeli simkad BestMobile yang berharga RM49.00.Aduh mahalnya.Saya akui memang mahal kalau sekadar nak beli simkad dan guna begitu sahaja.

Apa kata kalau anda buat promosi kepada kawan-kawan atau keluarga ataupun sesiapa sahaja yang menggunakan telefon.Bayangkan mereka berminat dengan apa yang anda promosi.Minat punya pasal anda berjaya menaja 3 orang rakan BestMobile yang baru.Anda diberi ganjaraan tunai RM20 seorang.Dapat 3 orang maka anda dapat RM60.

Modal untuk membeli simkad yang berharga RM49 dah lepas.Dah untung pun.Kini anda dan 3 rakan anda menjadi pengguna biasa.Cuma setiap bulan mesti reload RM15 untuk kekal dapat komisen apabila rakan BestMobile membuat top up rutin setiap bulan.Tindakan yang anda buat itu mesti diduplikasi kepada rakan yang lain supaya pendapatan berterusan.

Promosi untuk golongan usahawan pula agak berbeza.Mereka mesti membuat promosi besar-besaran supaya dapat menarik ahli rangkaian sebanyak yang mungkin.Pilih ahli rangkaian yang berbakat memimpin untuk membantu anda kembangkan bisnes BestMobile.

Latih dan didik supaya mereka boleh berjaya,Kejayaan mereka itu amat bermakna kepada anda.Sebab itu dalam BestMobile level 3 masih dianggap penting dan boleh mengganda income.Saya lebih gemar mengelarkannya sebagai kuasa tiga.

Sebagai usahawan anda boleh menjual reload untuk top up.Jual kepada sesiapa tanpa mengira rangkaian yang berbeza.Anda bakal dapat komisyen lumayan.Sebab itu promosi untuk menarik ramai pengguna biasa BestMobile adalah teras kepada usahawan.

Mereka adalah pengguna dan penyumbang pendapatan melalui reload atau top up.Saya boleh bayangkan kalau ada sejuta pengguna dan jumlah transaksi jualan boleh mencecah 10 juta ringgit sekiranya purata pengguna BestMobile membelanjakan  RM10 sebulan.

[Admin]

Penerangan yang saya tulis di atas bukan perincian.Jika nak lebih sahih jom layari atau daftar tempat segera di ——->>>>SINI 

p/s : Anda yang berminat untuk bersama rangkaian di Sabah boleh jenguk-jenguk di blog Bestmobileku

16 thoughts on “Promosi BestMobile Untuk Jana Pendapatan”

Leave a Comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: