Punca Kurang Berjaya Mendapat Penajaan

Punca Kurang Berjaya Mendapat Penajaan..Apabila disebut penajaan maka  maka secara automatik minda para prospek terfikir akan kerja cari orang.Dalam minda mereka tergambar bahawa mencari orang adalah kerja yang susah,negatif,penolakan dan sebagainya,Jadi lebih baik tutup segala peluang apabila ada orang bercerita tentang penajaan,downline,rangkaian dan sewaktu dengannya.

Berikut adalah penyenaraian Punca Kurang Berjaya Mendapat Penajaan.Jujur saya katakan cari orang bukan istilah yang tepat dan sesuai.Adalah elok kalau cari orang diganti dengan rakan niaga yang semestinya kita boleh dapat melalui penajaan.

penajaan Bestmobile

Sumber :FB Mybestmobile Berhad

1)Pemikiran negatif

Selagi benda negatif ini masih berada dalam kerangka pemikiran manusia maka selagi itu dia akan menutup segala peluang yang ada.Mereka sanggup susah untuk tidak turut serta dalam apa juga bisnes yang memerlukan rakan niaga.Lebih dahsyat  lagi ada usahawan bidang ini dilabel sebagai penipu dan boleh ketahap hendak putus kawan.Penyelesaian perlu kepada terapi hipnosis.Nak tahu boleh baca dalam Panduan Hipnosis.

2)Ego tidak bertempat

Ego memang perlu dalam situasi tertentu.Namun keegoan tidak bertempat membawa kerugian kepada mereka.Orang nak bantu mereka mencapai impian tetapi mereka tolak impian itu demi ego,Contohnya apa ‘class saya’ untuk sertai Bestmobile dengan modal RM49.Orang susah boleh la kerana nilai itu amat bermakna buat mereka.

3)Sasaran yang salah

Hukum dunia mudah difahami.Setiap perkara yang berlaku ada pasangannya.Ada siang maka ada malam.Ada hitam maka ada putih.Begitu juga dengan orang yang tidak mahu sertai Bestmobile dan ada yang terlebih mahu sehingga sanggup menunggu penuh sabar pelancarannya tidak lagi.Sasaran sepatutnya kepada golongan prospek yang ingin pendapatan extra tetapi tidak tahu di mana nak bermula.

4)Kekurangan ilmu

Tidak dinafikan banyak ilmu ada potensi untuk berjaya.Dalam bidang ini ilmu yang perlu sahaja.Tidak semestinya menjadi pakar.Orang kurang ilmu maka tindakannya belum mantap.Sebab itu dalam Bestmobile disediakan kelas bimbingan secara percuma diseluruh negara.

5)Tiada motivasi

Motivasi ibarat minyak.Enjin kereta perlukan minyak.Tanpa minyak tak boleh pergi ke mana-mana.Ia sama dalam Bestmobile.Orang yang ada impian, ada cita-cita tetapi motivasi terkurang maka kejayaan susah nak datang.Oleh sebab itu majlis preview,bisnes tours dan akan datang Motivasi Bersama Blogger Bestmobile turut diadakan dalam membangkit motivasi para ahli.

[Admin]

Motivasi Bersama Bestmobile Blogger adalah kendalian saya sendiri.Ia merupakan satu usaha untuk membantu para ahli Bestmobile mengembangkan rangkaian mereka secara online mahupun offline.Sudah pasti sebagai blogger saya amat sarankan pembaca untuk membuat blog khusus untuk bisnes terbaik masa kini.

Jadi bersedia dari sekarang untuk sertai usahawan atau pengguna Bestmobile di——->>> SINI.

Artikel berkaitan

19 thoughts on “Punca Kurang Berjaya Mendapat Penajaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge