Rahsia Aplikasi Buat Duit Terbongkar

Rahsia Aplikasi Buat Duit Terbongkar…Sekarang aplikasi permainan Pokemon Go menjadi kontroversi.Namun ia tidak ada manfaatnya berbanding  aplikasi buat duit yang bakal mrhanafi bongkarkan rahsianya dalam artikel ini.Aplikasi buat duit ini sangat sesuai untuk pengguna telefon jenis android.Sekarang lupakan dulu kisah Pokemon Go dan sebaliknya beri tumpuan bagaimana aplikasi buat duit ini menjana duit tanpa henti setiap hari.

aplikasi buat duit

Sebelum itu mrhanafi nak kongsikan pengakuan ikhlas pencipta Aplikasi Buat Duit kepada pembaca semua.Berikut adalah sebab utama mengapa beliau sanggup membongkar rahsia ini kepada umum:

Pada mulanya saya memang tidak berhajat untuk memberitahu sesiapa. Dari langsung tidak ada wang di dalam poket saya setiap hari, terus boleh membeli sebuah rumah besar dan sebuah kereta mewah di depan rumah saya, sudah semestinya kaum keluarga dan kawan-kawan saya akan bertanya. Saya hanya dapat tersenyum melihat segala pertanyaan kaum kerabat cuba mendapatkan RAHSIA saya ini.

Kemudian pada satu hari, adik ipar saya datang melawat dan memberitahu yang dia dah teruk sangat dan perlukan duit. Terus, saya terfikir, saya ada dua pilihan, satu adalah dengan memberi dia sahaja wang untuk menyelesaikan segala hutangnya. Atau dua, saya boleh berikan aplikasi ajaib rahsia yang saya telah cipta ini.

Memang betul, beberapa minggu selepas itu, dia sudah dapat melangsaikan semua hutang dia.

Saya seolah-olah mendapat kepuasan yang hebat kerana berjaya membantu adik ipar saya ini. Dari situ, saya pun terfikirlah juga untuk membantu ramai lagi sebagaimana saya membantu rakan saya tadi.

Tetapi untuk berjumpa ramai orang dan menceritakan dan memberikan aplikasi ajaib ini agak melecehkan bagi diri saya. Saya nak rehat dan relax sahaja setiap hari.

Dari situ, saya mendapat idea untuk memberi peluang kepada orang lain untuk muat turun aplikasi yang saya cipta ini ke dalam handphone mereka supaya sesiapa sahaja dapat melakukannya dan insya-Allah dapat menjadi kaya seperti saya  [ kredit kepada : Amir Hasyim ]

{sekilas pandang}

Mrhanafi sedar dan akur.Semua orang perlukan duit.Ada juga yang dah terdesak dan ingin sekali duit itu sebagai alat penyelesaiaan masalahnya

Oleh hal demikian mengapa tidak mencuba hari ini juga dan bertindak sekarang>>>> SAYA NAK ]

(Visited 1,299 times, 1 visits today)

97 thoughts on “Rahsia Aplikasi Buat Duit Terbongkar

  1. ape-ape pon sy nak ucapkan jutaan terima kasih kepada mr hanafi atas keterbukaan anda dan sikap dan sifat ketelusan anda didalam perniagaan..inshaa ALLAH SY DOAKAN ORANG YANG BERSIKAP TELUS MACAM CIK AKAN DI KURNIAKAN REZKI YANG MELIMPAH RUAH DARI SEGI WANG RINGGIT,KESIHATAN,KEHARMONIAN,DAN MENDAPAT KEREDHAAN ALLAH S.W.T…TERIMA KASIH KERANA JUJUR DIDALAM PERNIAGAAN…

  2. Penipu aplikasi duit… saya dah masuk applikasi duit dari ogos 2016 sampai sekarang saya tak dapat duit seperti di janjikan. Dan bila saya minta refund duit saya pelbagai alasan yg admin bagi.. dan duit saya sebanyak RM290 burn.. tak apa tipu la duit saya. Saya tak halalkan.

    • kasihan dengan akak…

      ada buat promosi tak..

      Aplikasi duit sangat susah nak jual..

      sebab itu apabila tak dapat jual ramai yang cakap tipu..

      soal refund itu terpulang kepada admin aplikasi ini..

      yang itu saya tak berani kata apa-apa

  3. nak tanya….kalo kita ada barang sendiri promote pakai app ni bolehkan tuan? k kena promot app ni juga?…..

  4. Salam. Sy dah prmote mengikut cara yg dijelaskan. Nak tanya.. Bgmna sy akan dibayar? Apakah hnya dgn melakukan prmote sprti yg diajarkn atau org yg mendapat prmote itu membeli aplikasi duit trlbih dhlu bru sy akan mndpat byaran?

  5. Nasib baik ada riview ni,ingat aplikasi yang d run yg promosi sendiri.Semangat juga nk beli :).

  6. salam. kat sini byk komen negatif nohh.. seram pulak dengar sbb dlm hati ada niat nak beli tmbah income. terbalik dgn saya, saya dah beli ebook rahsia uber. tp to the truth tak macam ni laa. apa yg dia bg mmg berkesan. tp saya buat keputusan taknak guna dlm afew reasons. ada sapa2 nak exchange tak?

  7. Aplikasi duit ni mmg tipu.saya dh join 31/8/16..smpi arini msih xde dpt paper pape pon.mnta suro ameer tu kembalikan duit sbb dh lbh 56 hari..mcm2 alasan bodoh diberikan.kpd sesapa yg sama kne tipu tu..mari kita sama2 dptkan blk duit kita..0142634090

    • minta maaf ..saya tak arif sangat benda ini..

      apa yang satu tahu jika pembeli redha dan ada barang maka dibolehkan..

      tetapi sebelum itu mesti ada penjelasan dan faham betul-betul apa barang tersebut..

      aplikasi duit..ya memamg betul ada barang dia.

  8. Dah terbukti scam. Salesletter je gempak. Ameer tu sape entoh. Kaya kunun, kedekut tai idung masin. Memang hype. Jgn dok tegak benang yang basah apa lagi sembunyikan kebenaran…

  9. Saya baru buat bayaran ke maybank2u,aplikasi 290,bila iya boleh dpt aplikasi duit,bayaran dibuat pada 21/10/16 jam 8.01am,tq,teringin juga nak cuba sbb boleh tambahan pendapatan,0172587891 tq

  10. Bagaimana cara untuk dapatkn pulangan wang itu kembali.. sekirany dapatkn kepda pemilik? . Bagaimana caranya? Adakah melalui email tau no telefon. Sekiranya melalui email. Email siapa yg perlu sy emailkn. Dan sekiranya di no telefon.. knpe no sy di block?. Adakah ini satu penipuan?

    • saya sarankan tuan buat promosi dulu…

      jika tidak berkesan boleh hantar email dan segala urusan melibatkan email kepada pemilik tersebut

      untuk tujuan tersebut saya tidak berani untuk menyatakan Aplikasi Duit penipu..

      sekiranya bakal pembeli membaca artikel yang saya tulis mereka tentu faham bahawa aplikasi duit tidak semudah yang dijanjikan..

      • Mr.Hanafi, ada no pemilik aplikasi duit ni ke? boleh bagi tak? sebab minta semula pemulangan duit melalui email, no responded. Saya da melebihi tempoh 56 hari. Masa minta duit balik tu macam2 benda dia berdalih. Last2 saya hantar email semua bukti pembayaran dan resit yang saya dah simpan tapi tak ada jawapan dari pihak beliau.

  11. Mrhanafi, nak promote apa ye? Promote web aplikasiduit.com tu ke utk dptkan commission? Ke promote barang macam dropship kat fb tu?

  12. aslmkm mr hanafi..

    apps ni ada guna wampserver tak?bulk sms?sms gateaway?randomizer?contact csv?

    terima kasih

  13. Dah dpt rm150 jumaat lepas haha syukur la kan? Promote dekat group fb. X sangka promote 2 group jer dah dapat

  14. Sya dah cuba… Korang boleh sebenarnya dapat income dgn apps ni.. Cuma perlu register sebagai affiliate. 1 aplikasi terjual rm150.komisen affiliate masuk setiap hari jumaat.

    • baguslah sebab buat kajian dulu..saya perlu jelaskan perkara yang tepat dan betul agar semua pihak berpuas hati…bukan kerana wang semata-mata

  15. hmmm…. cmne nak join?? duit 50 inggit pun xda kering nie… haish tuan hanafi bagi la diskaun sikit kat saya… nanti dah dapat untung saya bayar la 2 kali ganda…

  16. Tq tuan atas post dan komen..tertarik juga saya dgn app ni.. Ye lah nak dpt duit kan..tapi ye lah nak tau jga betul ke dngn hanya install dn run terus buat duit.. Dr blog tuan sya dpt sedikit jawapan dan bayangannya.. 290 besar jg pd sesetengah org.. Tq tuan

    • saya dah beli aplikasi ini sebab saya nak tahu dan buat promosi..ternyata ia tidak semudah tu tau..kalau betul-betul nak promosi memang dapat la..

  17. Dia ckp dgn hanya muat turun saja applikasi nii lepas tuu install pastu klik run truss tk paya nk buat apa² biar dia run sendiri begitu…
    Atau ada kita nk buat sales ka lg…?
    Apa maksud mrhanafi dgn promosi tanpa henti maaf kurang faham hehe…

    • mana mungkin install sahaja dapat duit…tak masuk akal juga

      promosi tanpa henti adalah cara untuk kita dapat sales..jika berhenti promosi maka berhenti juga salesnya nanti..

      kalau promosi sikit-sikit pun susah nak dapat sales..sebab itu mesti buat promosi tanpa henti selagi hayat dikandung badan..he..he..

  18. Assalamuaikum… Mrhanafi da beli kn apps nii jd mrhanafi da dpt ka hasil dia?
    Sya ingt nk cuba jg tp apa bukti yg sahih kita boleh dpt untung dri nii apps?
    Klau betul dia nk bantu org susah ok jg tp kena bg keyakinan sikit dgn org yg berminat nii… Sya pun org susah jg niii hehehe itu sbb nk tau betul ke tk apps nii… Minta pencerahan pls thanks

    • ya..saya memang beli kerana nak buat promosi dan lihat kesahihaanya..

      apa yang di promote tu berlebihan sedikit..biasalah ayat manis..

      setakat ini saya dah buat tiga sales..dan aplikasi ini adalah marketing tool yang menggunakan HP..sangat sesuai kepada mereka yg tiada pc atau laptop untuk jana duit online

      pesan saya ialah beli jika bersedia untuk membuat promosi tanpa henti..sama juga dengan apa-apa produk diluar sama..no promote no sale

  19. Kalau kita tak puas hati dengan apps ni wang kita akan dikembalikan ke? selepas 56 hari atau dalam masa 56 hari? sbb kawan saya cakap bila dia minta wang dia dikembalikan semula kenapa macam2 alasan yang diberi? apa prosedur kita untuk kita minta wang kita dikembalikan semula?

      • Sbb saya sndri yang baca rasa x yakin..jadi mcm mana kawan sy nk yakin kn org lain tntg apps duit ni? tp dia brani amek risiko sbb ade refundable katenya..sy mula2 ada rase mcm nk cuba jgk tp nk tgk hasil kwn sy dlu mcm mana..tp dah 2 mggu, 1 sen hasil pn sy x nmpk dia dpt dari apps ni..hmm, to good to be truth..

  20. Aplikasi yang boleh dikatakan hebat. Hanya mereka yang guna akan merasa apa kelainan aplikasi ini. Kepada yang rasa memerlukan dan rasa perlu untuk dapatkan aplikasi ini mesti mendapatkannya segera sebelum Tuan Ameer menutup jualan aplikasi ini…

    Jadilah yang paling awal bertindak, insyaallah.

  21. Salam..
    akak dah baca sepenuhnya “amir hashim” tu…tapi kecewa gak ler…sebabnya..nak sediakan peralatan dan $ yang dia nak tu kan…emm…orang2 yang memang tak berduit ni….memang setakat boleh baca jer la…

    sedih weiii…

    tapi kredit rrr untuk niat baik mr.hanafi dan amir hashim sebab nak tolong sama-sama naikkan untuk membangunkan orang-orang islam khususnya….supaya tak der taraf “miskin” alhamdulillah..

  22. saya sudah membuat pembayaran tetapi masih belum mendapat apa2 email. mcam mana saya nak tahu samada mereka sudah terima duit saya atau belum??

Leave a Comment

CommentLuv badge