Rahsia Handphone Yang Bikin Duit

Ketahuilah  rahsia handphone yang bikin duit.Dulu-dulu orang tak fikir sangat.Tapi sekarang dah macam fenomena pulak.Tambahan pulak kos hidup meningkat.Perbelanjaan bertambah tetapi gaji susah bertambah.Akhirnya manusia berfikir untuk mencari cara bagaimana handphone boleh bikin duit hari-hari.Senang cerita mesin ala-ala cop duit.

rahsia handphone

Dunia hari ini macam pelik kalau tiada handphone.Hampir semua orang ada handphone.Baik kanak-kanak maupun orang tua yang sedang menghitung harinya.Jadi dengan alat canggih ini (suatu ketika dahulu) adalah keperluan dan kehendak dalam masa yang sama.Sedar atau tidak dengan penggunaan handphone begitu luas telah mencipta peluang bikin duit.

Bikin duit kepada pengeluar handphone,pemborong dan pengedar.Tak kecuali kepada penyedia perkhidmatan talian yang dari dulu sehingga kini telah mengaut keuntungan sehingga berbilion ringgit.Duit yang begitu banyak ini telah dinikmati oleh pemegang syer syarikat terbabit.Pernah ada penceramah (bukan saya) berseloroh mereka mampu tukar tayar dan rim kereta sport hampir setiap tahun.

Fokusnya kepada kita pengguna.Adakah kita terus pasrah berbelanja wang ringgit setiap bulan untuk top up dan cuma diberi ganjaran kredit panggilan dan sms percuma kerana setia.Nak bagi duit jauh sekali kerana memang bukan polisi mereka untuk bagi duit.Itu terpulang kepada anda.Saya cuma berkongsikan kesilapan ‘besar’ saya kerana terus menjadi pengguna setia dan bukannya pengguna telco yang bijak.

Segala-galanya sudah berubah.Saya sudah bangun tidur dari mimpi yang begitu indah.Hari hari mendatang saya memilih untuk menjadi pengguna telco yang bijak,smart thinking dan super genius (ayat iklan susu).Selepas ini saya menggunakan talian prabayar yang best iaitu Bestmobile.

Dengan Bestmobile saya boleh bikin duit.Saya buat promosi dan ajak sesiapa sahaja untuk menjadi pengguna telco yang bijak seperti saya.Dengan kebijakan tersebut pihak syarikat boleh memberi insentif sebanyak RM20 setiap  penajaan untuk menjadi keluarga besar Bestmobile.

Ada lagi peluang bikin duit melalui top up kredit oleh para peserta.Peratus komisyen sangat menarik dan bersifat pengulangan selagi mereka setia bersama Bestmobile.Jadi jangan pulak marah kalau ada pengguna telco bijak yang dah berjaya tu mampu menukar kereta hampir setiap bulan.Itu  saya yang berseloroh dan pengguna itu mungkin anda.Siapa yang tahu rezekinya begitu.

[Admin]

Apa yang saya kongsikan di atas cuma dua sahaja.Ada banyak lagi sehingga sesiapa yang rasa  dirinya bijak memang tidak ragu lagi untuk mendaftar sebagai pengguna bijak Bestmobile di >>>>>>> SINI.

Artikel berkaitan

23 thoughts on “Rahsia Handphone Yang Bikin Duit

  1. perkongsian yg baik.. kalau yg jenis selalu guna phone, okay la.. macam saya ni, jarang sangat guna. guna pun jarang untuk call.. banyak guna apps je.. hehe
    Pha Is recently posted…Johor Dan GayongMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge