Rahsia Jana Pendapatan RM9 Ribu Terbongkar

Rahsia Jana Pendapatan RM9 Ribu Terbongkar…Sejujurnya agak keberatan untuk saya  mengunakan istilah rahsia.Sebab kalau dah dinamakan rahsia buat apa nak heboh-heboh lagi.Biarlah rahsia bak judul lagu Datuk Siti Nurhaliza.Betul kan.Namun disebabkan saya dapat merasai betapa sulit dan sukarnya tiada pendapatan stabil maka elok sangat saya berkongsikan juga rahsia ini..cewah!

Ada banyak cara menjana pendapatan.Paling popular makan gaji.Kedua popular buat bisnes sendiri.Dalam artikel ini saya nak membicarakan pula formula rahsia jana pendapatan dengan bisnes telco yang mudah.Tapi taklah semudah sehingga anda boleh pejam sebelah mata.

Rahsia ini bakal terbongkar sebentar lagi.Jika rasa tak sabar nak tahu juga jom la cepat-cepat cari dekat >>>>> [SINI]

Rahsia Jana Pendapatan

Sebelum itu saya nak pembaca sekalian untuk settingkan cara pemikiran dulu.Cara pemikiran yang saya nak ialah cara pemikiran positif.Buangkan pemikiran prejudis,tak percaya dan tak nak buat ataupun pemikiran tunggu dan lihat.Jika dah bersedia teruskan pembacaan.Seandainya tidak, lebih baik berhenti sahaja membaca.Sila ke laman blog yang lain pula seperti blog Buku Online.

Dalam menjana pendapatan dari formula rahsia yang bakal saya bongkar ini saya nak tanya 3 soalan mudah.Sila jawab dengan ya atau tidak.Itu sahaja,Jawapan hanya dapat saya didengari  bukan melalui blog ini tetapi melalui talian 011-38-228-381.Nak sms,Wechat atau Whatsapp.

1.Adakah anda sanggup keluarkan modal permulaan (RM49+RM8 +RM60)?

2.Adakah anda sanggup membuat promosi secara online tanpa putus asa ?

3.Adakah anda sanggup menerima pendapatan RM9 ribu setiap bulan?

Baiklah.Biar saya jelaskan rasionalnya soalan-soalan yang saya kemukakan tadi.Jika tak faham susah jadinya.Jika faham maka lebih mudah proses seterusnya.

Pertama:

Modal permulaan ini untuk mendapat kadsim dan bayaran pos.Jumlah yang terpampang dalam lingkungan RM57.Selepas anda perlu reload RM60 untuk mendapat insentif lebih besar.Jika rasa terbeban boleh juga reload RM15.Jadi keseluruhan jumlah adalah RM117.Mak ooi.Setakat ini ok lagi tak?

Kedua :

Promosi yang dicadangkan secara online.Anda boleh menggunakan media sosial maupun telefon pintar.Terpulang mana yang mudah dan selesa untuk digunakan.Perlu saya ingatkan promosi ini perlu dilakukan tanpa berhenti.Abaikan perasaan putus asa dan lemah semangat.Buat permulaan ada yang langsung tidak mendapat sambutan.Itu adalah lumrah.Jangan hairan.

Ketiga:

Jika ditanya  semua orang sanggup menerima pendapatan RM9 ribu dan lebih setiap bulan.Semua orang nak termasuk mereka yang sudah ada pendapatan RM30 sebulan.Duit RM9 ribu itu boleh digunakan untuk installment kereta Toyota Camry 2.4V.Kepada mereka yang mempunyai pendapatan kurang RM3 ribu lagi-lagilah mahu.Betul tak?

Sebagai contoh untuk mendapat RM9 ribu lebih setiap bulan:

Anda x RM117 =Modal

Level 1 : 10 orang x RM60 x 11% = RM66

Level 2: 100 orang x RM60 x 4% = RM240

Level 3 :1000 orang x RM60 x 15% = RM9000

Jumlah keseluruhan = RM9306

p/s :Saya akui mungkin  ada yang tidak faham.Sebab itu saya nak ajak anda yang berminat untuk mengetahui lanjut boleh hubungi saya melalui talian 011-38-228-381 atau terus sahaja ke pautan >>>Rahsia Jana Pendapatan RM9 Ribu Terbongkar

Artikel berkaitan

10 thoughts on “Rahsia Jana Pendapatan RM9 Ribu Terbongkar

  1. benda ini melibatkan soal rezeki juga..hati mau tenang dan sentiasa bersangka..

   ada sales maka ada rezeki..

   tak ada salaes itu pun rezeki yang ada dalam bentuk lain

   jalan terbaik bersyukur dan sabar selalu..hu..hu..

 1. Kena kuat semangat bisnes macam ni tapi mana-mana bisnes pun memang kena kuatkan semangat. Insyaallah kalau konsisten mesti berjaya dapat RM 9000 sebulan tu !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge