Kisah Peribadi

SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway

Spread the love

SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway.Sometimes i need to write in English.

Cewah.Speaking la sangat.Maaf, mrhanafi cuma tulis tajuk dan sebaris ayat sahaja bahasa Inggeris.

Pagi-pagi mrhanafi buka Facebook.Sebab Facebook dah macam jendela rezeki.Buka Facebook dan rezeki tak putus-putus masuk.

Wow.Seronok dan syukur rasa.Tahu tak apa rezeki yang mrhanafi dapat?

Mestilah ucapan salam,doa dan pelbagai iklan bisnes.Sebagai orang yang berfikir positif tak kisah la berapa banyak iklan bisnes yang melepas feed wall.

Pantangnya kalau ada orang Tag iklan bisnes.Yang itu mrhanafi tak suka.Selain cepat-cepat keluarka  tag,mrhanafi boleh juga unfriend mereka yang berbuat demikian.Keputusan muktamad.

Oh.Ya baru-baru ada sahabat blogger yang hensem ada menganjurkan satu Giveaway.Beliau buat giveaway yang senang dan mudah sertai.Peluang untuk menang pun senang.Sekiranya tak menang anggap sahaja bukan rezeki la ye.

Nak join giveaway sangat mudah.Senang cerita anda semua tak kira blogger  atau pengguna Facebook terus sahaja ke blog Elih Japahar

Mungkin ada yang belum kenal dengan SGshop Malaysia.Kalau mrhanafi kaitkan dengan Taobao Malaysia mungkin ada yang boleh faham-faham sedikit kot.

Antara tugas yang mesti mrhanafi buat ialah menyenarai satu barang yang menjadi impian untuk dibeli di SGshop Malaysia dengan bajet RM100.

Mrhanafi mestilah pilih minyak wangi.Mrhanafi memang pengemar minyak wangi sejak zaman bujang sehinggalah anak pun dah bujang sekarang ini.Nak sorok macam mana lagi.Usia tak pernah nak tipu

Senarai minyak wangi di SGshop rambang mata nak pilih.Banyaknya yang murah-murah.Kalau jenis yang kaki niaga tu memang beli secara pukal dan jual semula satu persatu.Boleh buat untung banyak tu.

minyak wangi

Harga dalam RM75 sebotol.Maknanya mrhanafi perlu dapatkan satu produk lagi yang berharga RM25 supaya cukup RM100.Keharuman pasti memikat jiwa.Terbaik la.

Tak pe.Kita tinjau-tinjau lagi produk yang menarik dalam SGshop.

Ya.Mrhanafi dah jumpa.Mrhanafi mahu cermin mata hitam.Kalau pakai semasa hari raya nanti.mrhanafi rasanya mesti hensem giler.Takut pulak awek cantiK yang cair.Eleh.Mrhanafi perasan la tu.

Rasanya dah cukup kot.Kalau ada bajet lebih nanti nantilah kita cari produk yang lain pula.

Bagi yang belum tu daftar cepat-cepat ke pautan >> SGshop.com.my sekarang juga.

P/S : Jangan lupa untuk sertai Giveaway SGshop Malaysia yang tengah berlangsung sehingga hujung bulan Mei 2017.