Suami Cepat Pancut Bawa 7 Musibah Kepada Isteri

Keadaan suami cepat pancut tidak harus diambil ringan.Mereka perlu melihat sebagai satu masalah yang boleh diatasi.Jika tidak diatasi pastinya membawa mudharat kepada golongan isteri.

Saya memohon maaf jika info ini memberi rasa kurang selesa.Niat saya cuma berkongsi kepada mereka yang ada gejala tersebut.Jika tiada, sangat bagus dan berikan tepukan kepada diri sendiri.

Suami cepat pancut bermaksud Mr P suami klimak terlalu awal.Selepas itu terus terkulai dan tidak bermaya untuk pusingan seterusnya.

Si isteri menjadi mangsa kerana belum puas.Tak sempat pula untuk orgasma.Kesannya membawa mudharat kepada emosi dan psikologi si isteri.

Mari kita lihat rasionalnya.Saya akan kongsikan kepada pembaca.Saya berharap para pembaca dapat manfaat dari artikel ini.Sekiranya bermanfaat kongsikanlah kepada orang lain.

Kita tidak tahu kerana ia adalah peribadi sifatnya.Cuma kita membantu dengan memberi pengetahuan kepada mereka yang berkenaan.

Para isteri boleh sampaikan kepada suami masing-masing.Gunakan kemudahan Whastapp atau Facebook  jika rasa malu secara terbuka.

7 musibah kepada isteri jika suami cepat pancut

1.Hak isteri terabai

Tahniah kerana suami berjaya menyediakan keperluan asas.Namun kasihan jika suami cepat pancut ketika hubungan intim.Kesannya hak isteri terabai jika isteri belum mencapai orgasma.Hak isteri untuk rasa bahagia dan puas batin dari hubungan kelamin.

Hak suami mendapat apa yang ada pada isteri.Hak isteri pula menikmati pemberian suami.Bukan pula maksud saya untuk mengapi-apikan hak masing-masing.

Pembaca boleh fahami sendiri.Ada satu artikel yang saya karang khas untuk anda.Jangan pula lupa untuk baca.

Boleh baca  >> Hubungan Suami Isteri Yang Bahagia

2.Menyakiti jiwa isteri

Bayangkan ketika pertarungan sengit.Tidak sampai 3 minit berlalu, sang suami terpancut awal.Sang isteri baru terasa nikmat.Namun nikmat tersebut disentap keluar tanpa
kasihan.Lama-kelamaan jiwa isteri menderita.

Si suami harus memikirkan perkara ini.Ada isteri yang tidak berani untuk menyatakan rasa kecewa.Mereka ini amat berbahaya.Boleh hilang rasa cinta terhadap suami.

Boleh rujuk >>Ciri-ciri Isteri Tidak Cinta Suami

3.Dayusnya seorang lelaki

Jika sengnaja memang ya.Jika tak sengnaja dan memang berusaha mengatasinya masih boleh dimaafkan.Harga diri seorang suami diangkat tinggi.Syaratnya boleh memuaskan keperluan batin seorang isteri.

Tidak saya nafikan istilah dayus agak keterlaluan untuk merujuk perkara ini.

Jika isteri gagal orgasma, suami zalim sengnaja mengabaikan perkara tersebut.Kita cuba elakkan sedaya upaya dengan kudrat apa yang ada.Manalah tahu boleh menjadi lelaki teragung pujaan isteri.

Boleh lihat >>Siapa Lelaki Teragung Pillihan Hati 

4.Menjejas keharmonian rumahtangga

Keperluan batin isteri terabai jika suami cepat pancut.Isteri kurang bahagia.Keadaan ini membawa kepada terjejasnya keharmonian keluarga.Kalau boleh cuba elakkan.In shaa
Allah memang boleh.

Perkara ini boleh berlaku kerana salah satu pihak memendam rasa.Satu pihak lagi tidak mengindahkan.Lama-lama buruk padahnya.

Lihatlah perkahwinan orang dahulu.Mereka bahagia hingga ke hujung nyawa.

Boleh pelajari >>Rahsia Perkahwinan Bahagia Orang Dulu-dulu

5.Anak Kurang Cerdas

Ketika hubungan intim dilakukan suami dan isteri dalam ghairah.Namun keghairahan tidak lama jika suami terpancut awal.Keadaan ini menyebabkan isteri kurang mood.

Kebetulan pula masa subur dan janin terbentuk sebelum kemudian.Anak kurang cerdas jika isteri mengandung dengan mood kurang ceria.

Mungkin awal perkahwinan boleh diterima.Sekiranya perkahwian sudah lama sukar juga untuk diterima.Kesannya pasangan tersebut sukar untuk mendapat anak yang cerdas.Rugi juga.

6.Isteri makan luar

Kemungkinan tetap ada.Misalnya kepada golongan isteri yang belum meletakkan agama tempat pertama.Batin terseksa menggundang mereka jadi durjana.Tambahan kalau ada
anasir-anasir luar yang bertuhankan nafsu.Habis la cerita.

Memang ada berlaku sejak dari dulu lagi.Sekarang lagi la bahaya kerana terdedah kepada pelbagai sumber.Hubungan komunikasi sangat mudah dengan adanya media sosial.Bila-bila sahaja godaaan syaitan boleh ada didepan mata.

Kini tanggungjawab suami sangat mencabar.Tanggungjawab bahagiakan isteri atas ranjnag.Jika gagal beraksi maka isteri boleh lari.Tidak la semua tetapi boleh jadi.

7.Tuntutan di akhirat

Sebagai orang beriman inilah ketakutan utama.Ketidakpuasan seorang isteri terhadap hak batinnya boleh dituntut di Padang mahsyar.Kita berharap pihak suami mengambil serius perkara ini.

Soal dunia yang diheret ke akhirat bukan boleh dibawa main-main.Tersilap langkah bencana yang menimpa.Lagipun apa-apa perkara yang kita lakukan didunia memang dihisab satu persatu satu.

Wahai wanita!

Pilihlah suami yang beriman kerana mereka sentiasa sedar perkara akhirat.

Kesimpulannya:

Golongan suami yang cepat pancut jangan risau.Ada penyelesaianya selain suami isteri redha dengan apa yang berlaku.

Dalam isu ini tidak bermakna hubungan intim adalah segala-galanya.Namun ada pasangan yang mengambil berat kebahagiaan melalui hubungan batin.

Dilema timbul jika ada si suami yang mengalami cepat pancut.Sekali lagi setiap masalah pasti ada solusi.

Amat disarankan untuk jumpa pihak pakar perubatan jika terlalu serius.Selain itu anda boleh cuba dan berikhtiar.

Satu produk herba yang sangat bagus boleh dicuba.Produk ini adalah [ Turbo Manggo Gel ].

Maklumat lanjut boleh sahaja layari di gedung Jamumall.com

Pembelian ONLINE >>> [ KLIK SINI ]

Sekian sahaja.Terima kasih kerana sudi meluangkan masa untuk membaca artikel ini.

Sekiranya ada sebarang komen sila kemukakan.Jika nak share amat dialu-alukan dengan didahului jutawan terima kasih.Jasamu dikenang.

Selain itu jomlah sertai Mrhanafi Fan Club melalui dua saluran berikut.Percuma tanpa syarat.

-mrhanafi-

www.wasap.my

[ 10 Muharram 1439H ]

28 thoughts on “Suami Cepat Pancut Bawa 7 Musibah Kepada Isteri”

  • bukan suatu yang pelik..tetapi tetap haram la.

   lelaki pun sama..

   tak puas dengan isteri cari yang lain juga..

   kalau tiada iman di dada..itulah realitinya

Leave a Comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: