Teknik Gratis Belajar Guna Youtube

Teknik Gratis Belajar Guna Youtube …Secara praktikalnya bukan cara terbaik.Namun ia pilihan terakhir jika kewangan menjadi kekangan,Itulah yang bisa terjadi kepada seseorang jika hatinya cukup nekad untuk belajar.Lumrahnya belajar dengan pengerasnya lebih afdal.Namun bukan cara muktamad kerana jika belum mampu inilah yang terbaik .

Mungkin ada yang tertanya-tanya.Ilmu apa yang mrhanafi pelajari sehingga sanggup memperuntukkan banyak masa untuk belajar secara gratis dari Youtube.

Seperti yang mrhanafi selalu ceritakan dalam blog sebelum ini,mrhanafi amat meminati bidang hipnosis.Satu bidang yang mrhanafi akui sangat berpotensi untuk dimajukan di negara ini.

Kebetulan pula mrhanafi menggunakan talian internet burung hantu jadi penggunaan data percuma pada jam 1 pagi sehingga 7 pagi.Cuma mrhanafi tak tahan untuk berjaga macam zaman muda-muda dulu.

Dengan data  percuma tentulah melayari Youtube lebih selesa.Lebih puas dan berbaloi.Tidak risau dengan kehabisan data dipertengahan jalan,

Belajar dari Youtube memang seronok.Banyak pilihan dan mrhanafi boleh menghabiskan masa berjam-jam setiap hari.Dari segi kesan memang tidaklah sehebat belajar dari guru secara langsung.

Mrhanafi menggunakan medium gratis sebagai pendedahan awal.Memaksimum info sebanyak yang boleh.Memberi input ke atas minda sedar dan secara tidak sedar.

Setakat ini memang ada kesan ketara.Mrhanafi boleh berkomunikasi lebih yakin.Malah mrhanafi dapat memahami ilmu ini dengan cepat dan mudah.Tidak keterlaluan bayangan ‘guru-guru’ mrhanafi di Youtube rata-rata dari Indonesia.Nak buat macam mana bidang hipnosis sangat meluas penerimaan di negara tersebut.

Apa yang best belajar ilmu hipnosis melalui Youtube ialah hasil gabungan visual dan audio.Tidak dinafikan pembaca dari blog pun bagus.Cuma tahap penyampaian penulis kadang-kadang kurang jelas.Ada yang bagus tetapi sukar ditemui secara gratis.

Mrhanafi percaya dan yakin.Ya percaya dan yakin dengan penggunaan Youtube boleh memberi kefahaman walaupun tidak sebaik belajar dari seminar atau  bengkel secara intensif.

Teknik Gratis Youtube

{sekilas pandang}

Nampaknya medium gratis Youtube boleh dijadikan pilihan paling akhir jika belum mampu belajar secara formal.

In Shaa Allah apabila digabungkan dengan Youtube dan kaedah seminar maka kefahaman mrhanafi akan menjadi jauh lebih baik dari sebelum ini.

p/s: Jika nak buat duit dari Youtube boleh usha ebook dibawah:

 Rahsia buat duit dari youtube

Saya Nak >>> KLIK SINI

23 thoughts on “Teknik Gratis Belajar Guna Youtube”

  1. belajar dari Youtube cukup mudah jika ia teknik komunikasi badan dan kawalan tone suara..

    selain dari itu penulisan artikel lebih baik ..

    tidak timbul soal rugi kerana proses belajar tak sama macam buat bisnes..

    Balas

Leave a Comment

CommentLuv badge
%d bloggers like this: