Telefon Pintar Tidak Menerima Isyarat

Telefon Pintar Tidak Menerima Isyarat…Saya agak terkejut.Hampir 12 jam saya tidak online.Telefon pintar dan pengguna bijak macam saya menghadapi masalah ini.Call out tak dapat.Mungkin juga call in tak dapat.Masalahnya juga sms tak dapat.

Entah macammana saya mendapat idea.Saya offkan telefon dan onkan balik.Tak lama selepas itu isyarat telefon pintar saya kembali pulih.Kini dan terbukti saya masih bijak menangani masalah kecik macam ini.

Mungkin ada yang tertanya mengapa saya menggelarkan diri sebagai pengguna bijak.

Jawapan mudah kerana saya menggunakan talian telco Bestmobile yang menjana pendapatan pasif setiap bulan.Jika ditakdirkan syarikat ini terus berkembang dan rangkaian saya semakin bertambah maka saya menerima pendapatan sepanjang hayat.Siapa yang bijak pasti nak kan…kan.

Saya cuma gunakan talian utama Bestmobile dan bayar RM49 membeli sim kad.Selepas itu reload dan guna macam biasa.

telefon pintar

Tugas saya seterusnya saya buat kerja promosi.Buat promosi sama ada dari mulut ke mulut atau melalui media sosial.

Saya promosikan >>>> linksaya.biz/terbaek<<<< untuk online.Terpulang sama ada mereka berminat atau tidak,saya tetap buat setiap hari.

Saya tukar strategi jika tak berkesan.Saya kekalkan teknik jika ia bagus.

Apa yang pasti saya tidak mungkin berputus asa kerana buat promosi memang menyeronokkan.Dulu ada minta kerja Pegawai Pemasaran.Tak dapat.

Tak apalah.Sekarang saya lantik diri sendiri sebagai pegawai pemasaran sendiri sebagai Bestmobile Brand Partner.Saya ada keahlian dengan ID BM0009287.

Saya harap pembaca yang berminat untuk menjadi Bestmobile Brand Partner boleh jenguk-jenguk juga ———–>  linksaya.biz./terbaek

Jika nak  tahu secara detail boleh juga Whatsapp/Wechat saya di talian hangat 011-38-228381.

Modal permulaan cuma RM49.Selepas itu reload sama ada RM15 atau lebih.Dah cukup untuk melayakkan anda dapat insentif penajaan jika ada menaja ahli Bestmobil yang baru.

Kini terpulang pada anda.Lagipun menjadi pengguna bijak yang menggunakan telefon pintar adalah pilihan masing-masing.

Ada yang nak.Ada yang tak nak.

Kalau ada yang nak tu jangan tunggu lama-lama.Saya sedia menanti kedatangan anda bila-bila masa.

Cuma jangan lupa untuk menjadi pengguna bijak seperti saya bermula dari >>>SINI.

(Visited 6 times, 1 visits today)

22 thoughts on “Telefon Pintar Tidak Menerima Isyarat

Leave a Comment

CommentLuv badge