Tinjauan Tentang Hibah Kurang Sambutan

Tinjauan Tentang Hibah Kurang Sambutan….Mrhanafi akui sendiri.Tak ramai yang berani untuk ‘respon’ dengan tinjauan hibah yang mrhanafi jalankan secara online.Lebih jelas lagi menggunakan media sosial.Mrhanafi andaikan apa yang mereka perolehi dan baca masih belum sampai ke hati.Dalam erti kata lain kiriman info secara ‘direct’ ke dalam peti pesanan Facebook rakan-rakan kurang berkesan.

WhatsApp Image 2017-02-15 at 12.23.17 AM

Atas dasar tersebut mrhanafi memohon maaf.Apa yang dilakukan cuma sebahagian dari tugas mrhanafi sebagai perunding takaful.Ini tidak bermakna mrhanafi melakukan secara ‘scammer’ kerana apa yang dikirimkan bukan berbentuk ‘hard selling’.Mungkin lain orang lain tanggapannya.Sebagai kawan dan rakan sudah tentu mrhanafi ingin berkongsi kebaikan.Manalah tahu ada yang  berminat dan memerlukan hibah.Tak hebohkan mana la orang nak tahu.Betul tak.

Tool hebat buat Promosi >> Aplikasi Duit

Berikut adalah contoh informasi berkaitan tinjauan Hibah yang mrhanafi jalankan sekarang ini,Proses penghantaran informasi masih dijalankan biarpun respon kurang menggalakkan.Mrhanafi bersangka baik dan usaha yang dilakukan belum cukup.Terus buat kerja sebagaimana apa yang telah dirancang.

⁠⁠⁠MOHON PERHATIAN UNTUK 5 MINIT

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Saya, Mohd Hanafi dari  ⁠⁠⁠MINTA MAAF KERANA MENGGANGGU DAN MINTA IZIN 2 MINIT UNTUK TINJAUAN INI

Assalamualaikum dan salam sejahtera.Saya, Mohd Hanafi dari Agensi Nur Ikhwan,Kota Samarahan, Sarawak. Sebagai penasihat hibah saya bertanggungjawab untuk membuat tinjauan bagi mengetahui peratusan rakyat Malaysia yang berminat berkenaan HIBAH dalam perlindungan pendapatan kepada keluarga dan orang tersayang.

Saya memerlukan kerjasama anda untuk tujuan tersebut dan memerlukan anda menjawab beberapa soalan mudah seperti berikut.

Hanya jawab Ya/ Tidak

1. Pernahkan anda di beri penerangan tentang Hibah?

2. Adakah anda pernah/ sudah membuat hibah kepada orang tersayang?

3. Adakah anda berpendapat Hibah begitu penting bagi anda dan keluarga anda?

4. Jika diberi peluang adakah anda berminat untuk mengetahui lebih lanjut mengenai hibah dan manfaatnya ?

Jika jawapannya YA untuk soalan yang ke 4 maka saya sedia membantu anda. Saya berbesar hati untuk berkongsi pendapat dan pandangan berkenaan HIBAH.

Saya percaya perkongsian tersebut akan memberi manfaat dan kebaikan kepada tuan/puan sekeluarga.

Info lanjut boleh Whatsapp atau SMS saya dinombor berikut :

011-3464-6975

011-3464-6975

011-3464-6975

Terima Kasih kerana sudi meluangkan masa untuk tinjauan ini.Semoga tuan/puan dimurahkan rezeki, kesihatan yang baik dan bahagia dalam melayari kehidupan ini.

Hibah Anugerah Terindah

P/s : mohon share untuk kawan kawan. Terima Kasih.

[nota mrhanafi]

Semoga apa yang mrhanafikan ini bermanfaat juga untuk anda.Jika ada kekurangan boleh bagi komen yang positif dan membina.

Sekian.Salam sayang dan jumpa lagi.

jumpa lagi.

handsome-guy-4_thumb2

Mohd Hanafi Abdullah

Perunding Takaful Keluarga

WhatsApp : +6011-3464-6975

Hotline Care: 19-806-8007

Facebook  : Hibah Anugerah Terindah

(Visited 72 times, 1 visits today)

8 thoughts on “Tinjauan Tentang Hibah Kurang Sambutan”

 1. Dan bagi dah sudah tahu pasal hibah juga, mereka bukan taknak commit dengan takaful atau insurans nie…kekangan kewangan yang mendesak membuatkan mereka takut sampai xlepas untuk bayar komitmen bulanan itu nanti…

  Ini antara keluhan kawan2 yg mencarum untuk takaful or insurans ini… mgkin method alam maya boleh twist situasi ini rasanya…bro rasa ada kemungkinan begitu tak?

  1. sebab itu kami sebagai perunding takaful perlukan status kewangan prospek..kalau tinggi..boleh ambil pakej tinggi..kalau rendah maka ambik yang minima

  1. HIBAH adalah satu konsep dalam takaful yang merujuk kepada hadiah..

   ia seperti wasiat tetapi jauh lebih baik kerana mudah dituntut..

 2. Tak apa. Teruskan usaha. Mungkin kena ambil pendekatan lain untuk mempromosikan tentang hibah ni. Saya sendiri pun pernah cari info tentang hibah sebab kurang ilmu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge