Untung Jadi Pengguna Postpaid Celcom

Untung Jadi Pengguna Postpaid Celcom…Nak kata untung sangat tak juga.Mrhanafi bukan bisnes telco macam dulu-dulu.Mrhanafi cuma blogger yang menjadikan Perunding Takaful  sebagai kerjaya Profesional.Satu kerjaya yang akan dijadikan platform untuk mencapai cita-cita dan impian besar.Namun intipatinya untuk membantu masyarakat menikmati kehidupan mereka lebih tenang pada masa hadapan.

Antara point yang untung menjadi pengguna Postpaid Cekcom ialah tak perlu beli reload.Cukup bulan bayar bil sebagaimana  bil elektrik dan bil ar.Pendek kata sediakan duit yang cukup setiap bulan.Sumber duit boleh diperolehi dari Aplikasi Duit.

Postpaid Celcom

Point ini akan boleh diabaikan jika anda seorang pengguna prepaid atau pengguna TE,TP,TR,FR,OX dan MP.Telco ini memang betul menguntungkan pengguna kerana bagi komisyen dapat setiap kali orang reload.

Namun kerjaya mrhanafi sebagai seorang yang profesional memang tak molek untuk membuat pelbagai bisnes dalam satu masa.Cuma kerjaya blogger sahaja tetap diteruskan kerana ia boleh membantu membina jenama dan kepercayaan bakal pelanggan dan pelanggan yang sedia ada.

Dari sudut lainnya juga mrhanafi mendapat kelebihan untuk menelefon mana-mana telco tanpa bayaran tambahan.Jumlah bayaran bil dah ditetapkan.Jadi boleh telefon sesiapa sahaja tanpa risau bil naik mendadak atau tidak.

Selain itu mrhanafi juga tak perlu runsingkan fikiran kerana sudah tersedia data.Apa yang perlu setkan kepada data connection.Mudah sungguh.Sangat sesuai pulak dengan kerjaya kedua mrhanafi sebagai blogger.Sungguhpun begitu data bukan jenis tanpa had.Tak pelah kerana mrhanafi bukan sepenuhnya bekerja secara online.

Rasanya itu sahaja untung jadi pengguna postpaid celcom.Keperluan mrhanafi untuk membuat panggilan ke mana-mana telco tanpa had serta dalam masa yang sama ada dipakejkan dengan data.

Memang ok juga walaupun tak mengayakan kita.Tak kisah la kalau orang lain jadi kaya dan orang kaya itu pula mencarum takaful untuk HIBAH kepada orang tersayang.Lebih-lebih lagi orang kaya tersebut cari mrhanafi sebagai wakil takaful untuk mengurus caruman mereka.

[nota mrhanafi]

Sekiranya ada pembaca yang berminat untuk menjadi pengguna postpaid Celcom boleh ajukan niat dan hajat dengan menghubungi nombor  Whatsapp  019-9420222.

Perkhidmatan yang disediakan amat memuas hati,cepat dan pantas.Lebih menarik kerana boleh ‘adjust’ nama yang dah disenarai-hitam dalam dunia telco. Kalau tak percaya cubalah memohon hari ini juga.

Sekian.Salam sayang semua dan jumpa lagi.

Artikel berkaitan

18 thoughts on “Untung Jadi Pengguna Postpaid Celcom

    1. kalau tak business…lebih baik guna prepaid..

      cuma orang bussiness ini perlu bil supaya senang nak audit income masuk dan keluar

    1. saya guna Postpaid kerana nak guna unlimited call..

      kalau tak ,bagus guna prepaid yang boleh jana wang…sambil guna sambil dapat duit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge