Magic Sim Terpantas Habiskan Data

Magic Sim Terpantas Habiskan Data…Assalamualaikum dan salam sejahtera pembaca semua.Baru-baru ini mrhanafi mencuba perkara baru.Percubaan berani.Bukan berani mati tau!Mrhanafi membeli kad magic yang heboh diperkatakan sejak promosi beberapa bulan yang lepas. Dengan bermodalkan RM15.60  akhirnya Magic Sim jatuh ke tangan mrhanafi.Harga kad sim cuma RM5 dan jumlah reload RM10.Sila abaikan 60 sen kerana ia untuk … Read moreMagic Sim Terpantas Habiskan Data

Tagline BestMobile Blogger

Tagline BestMobile Blogger…Penggunaan tagline bagi sebuah blog tak penting sangat pun.Ada yang tak buat dan tak kisah.Namun saya ambil kisah kerana boleh mengukuhkan domain yang sedia ada,Boleh memantapkan niche yang dipilih.Mungkin juga membantu ingatan para pembaca terhadap blog kita. Saya nak mengupas tagline yang saya pilih untuk blog ini.Pemilihan BestMobile Blogger kerana saya seorang Brand … Read moreTagline BestMobile Blogger

Bosan Kerja Buatlah Bisnes Telco

Rasanya ramai juga yang sudah terkena gejala bosan kerja.Kalau macam tu buatlah bisnes telco.Wah!.Senangnya saya bagi kesimpulan.Ya.Memang senang kalau kita fikir ia senang.Sebab minda bawah sedar sentiasa bekerja dan mencari jalan untuk kita supaya apa yang difikirkan itu betul-betul senang, Kalau macam tu saya sarankan anda yang dah bosan kerja itu buka hati dan minda … Read moreBosan Kerja Buatlah Bisnes Telco

Ada Apa Dengan Mrhanafi.com

Ada Apa Dengan Mrhanafi.com..Alhamdulillah.Ada satu blog WordPress  berjaya saya miliki.Sudah lama mengidam blog yang ada nama domain sendiri.Bila sebut nama sendiri maka tidak akan lari untuk berbicara tentang kisah peribadi seorang blogger bernama mohd hanafi aka hanafi abdullah. Dalam blog ini saya lebih suka menggunakan istilah saya untuk merujuk kepada diri penulis.Tujuannya supaya pembaca dapat … Read moreAda Apa Dengan Mrhanafi.com