Mee Kolok Kuching Menu Sarapan Pagi Yang Menyelerakan

Mee Kolok Kuching memang sedap dan baik untuk dijadikan sarapan pagi.Alhamdulillah admin berkesempatan untuk sarapan pagi dengan mee kolok sup. Pada mulanya admin nak ambik mee kolok bergoreng.Tak jadi.Takut mee tersebut terlalu berminyak.Biasalah ketika usia meniti senja selera tekak tidak boleh dimanjakan sangat. Dapat isteri manja tak pelah.Itu anugerah dan amanah. Jom admin belanja tengok … Read moreMee Kolok Kuching Menu Sarapan Pagi Yang Menyelerakan

10 cara nak kuruskan badan bagi remaja menurut Khairil Azib

Cara nak kuruskan badan bagi remaja sebenarnya lebih mudah.Mari kita pelajari apa yang dikongsikan remaja yang dikenali sebagai Khairil Azib.Beliau telah mengkongsikan dalam akaun Twitternya. Aku nak share journey aku dan apa yang aku hadap selama aku berbadan besar dan mesti ramai rasa apa yang aku rasa. Dari gemuk sampai lah sekarang dan aku nak … Read more10 cara nak kuruskan badan bagi remaja menurut Khairil Azib

Cenderahati Blogger Anies Sudah Mendarat Di Sarawak

Alhamdulillah.Syukur dan terima kasih.Admin amat menghargainya.Bak kata orang dulu-dulu.Orang berbudi kita berbahasa.Orang memberi kita merasa.Ternyata tangan yang memberi lebih baik daripada yang menerima. Kan…. Ada beberapa cenderahati yang cantik dan menarik.Cuma admin segan untuk kongsikan secara terbuka.Biarlah rahsia antara kami berdua. Cewah. Tak delah. Jangan digosipkan.Blogger Anies mengirimkan cenderahati kepada admin atas sebab berikut: Top … Read moreCenderahati Blogger Anies Sudah Mendarat Di Sarawak