Puasa Peluang Untuk Jimat Belanja

Puasa Peluang Untuk Jimat Belanja…Saya rasa kenyataan ini macam tak betul je.Saya selalu perhatikan musim puasa adalah masa untuk berpesta makanan terutama kepada golongan yang mampu berbelanja.Mereka seakan-akan lupa ada satu golongan  yang berbuka puasa dengan makanan ala-ala kadar sahaja.Mereka terpaksa berjimat cermat agar perbelanjaan tidak melebihi pendapatan.

jimat belanja

Golongan yang kurang mampu sentiasa berfikir tentang perbelanjaan berbuka puasa untuk keesokkan hari.Antara mahu dengan tidak mahu mereka terpaksa berjimat dalam musim puasa begini,Pada pandangan saya berjimat merupakan tindakan bijak.Namun ada satu lagi tindakan lebih bijak selain berjimat iaitu mencari pendapatan lebih.

Saya telah menemui cara mencari pendapatan lebih.Malah saya telah menubuhkan satu pasukan khas untuk membantu mereka yang menghadapi cabaran kewangan tersebut.Yalah kan tak akan nak berjimat seumur-umur tanpa berusaha menambah pendapatan.

Pasukan yang saya maksudkankan ialah Bestmobile Teamwork Group yang mana saya sendiri bertindal sebagai master coordinator untuk menyelaras segala aktiviti dan urusan promosi.Jom sertai pasukan kami sekarang dengan menghubungi saya di talian 011-38-228-381

Nak tahu lebih lanjut jemput baca informasi  tentang >>>> Kerjaya Impian Jana Pendapatan Berterusan

Artikel berkaitan

26 thoughts on “Puasa Peluang Untuk Jimat Belanja

  1. Bulan puasa memang betul kita boleh berjimat..tapi jangan menjebakkan diri ke bazar ramadhan sebab ada insan yang memang jenis nafsu makan tinggi boleh habis rm50 kalau pergi ke bazar tu..

  2. Memang kena jimat. Sekarang bukan masa untuk bermewah. Sales memang nampak menurun berbanding tahun lepas sebab buying power dah menurun .

  3. Alhamdulillah..tahun ni boleh dikira baru 2 ke 3 kali jejak kaki ke bazar ramadhan..hari-hari lain memang masak je walaupun simple sebab lebih puas. Memang boleh rasa perbezaannya apabila kurang berbelanja di bazar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge