Rahsia Aplikasi Buat Duit Terbongkar

Rahsia Aplikasi Buat Duit Terbongkar…Sekarang aplikasi permainan Pokemon Go menjadi kontroversi.Namun ia tidak ada manfaatnya berbanding  aplikasi buat duit yang bakal mrhanafi bongkarkan rahsianya dalam artikel ini.Aplikasi buat duit ini sangat sesuai untuk pengguna telefon jenis android.Sekarang lupakan dulu kisah Pokemon Go dan sebaliknya beri tumpuan bagaimana aplikasi buat duit ini menjana duit tanpa henti setiap hari.

Sebelum itu mrhanafi nak kongsikan pengakuan ikhlas pencipta Aplikasi Buat Duit kepada pembaca semua.Berikut adalah sebab utama mengapa beliau sanggup membongkar rahsia ini kepada umum:

Pada mulanya saya memang tidak berhajat untuk memberitahu sesiapa. Dari langsung tidak ada wang di dalam poket saya setiap hari, terus boleh membeli sebuah rumah besar dan sebuah kereta mewah di depan rumah saya, sudah semestinya kaum keluarga dan kawan-kawan saya akan bertanya. Saya hanya dapat tersenyum melihat segala pertanyaan kaum kerabat cuba mendapatkan RAHSIA saya ini.

Kemudian pada satu hari, adik ipar saya datang melawat dan memberitahu yang dia dah teruk sangat dan perlukan duit. Terus, saya terfikir, saya ada dua pilihan, satu adalah dengan memberi dia sahaja wang untuk menyelesaikan segala hutangnya. Atau dua, saya boleh berikan aplikasi ajaib rahsia yang saya telah cipta ini.

Memang betul, beberapa minggu selepas itu, dia sudah dapat melangsaikan semua hutang dia.

Saya seolah-olah mendapat kepuasan yang hebat kerana berjaya membantu adik ipar saya ini. Dari situ, saya pun terfikirlah juga untuk membantu ramai lagi sebagaimana saya membantu rakan saya tadi.

Tetapi untuk berjumpa ramai orang dan menceritakan dan memberikan aplikasi ajaib ini agak melecehkan bagi diri saya. Saya nak rehat dan relax sahaja setiap hari.

Dari situ, saya mendapat idea untuk memberi peluang kepada orang lain untuk muat turun aplikasi yang saya cipta ini ke dalam handphone mereka supaya sesiapa sahaja dapat melakukannya dan insya-Allah dapat menjadi kaya seperti saya  [ kredit kepada : Amir Hasyim ]

{sekilas pandang}

Mrhanafi sedar dan akur.Semua orang perlukan duit.Ada juga yang dah terdesak dan ingin sekali duit itu sebagai alat penyelesaiaan masalahnya

Oleh hal demikian mengapa tidak mencuba hari ini juga dan bertindak sekarang>>>> SAYA NAK ]

97 thoughts on “Rahsia Aplikasi Buat Duit Terbongkar”

  1. ape-ape pon sy nak ucapkan jutaan terima kasih kepada mr hanafi atas keterbukaan anda dan sikap dan sifat ketelusan anda didalam perniagaan..inshaa ALLAH SY DOAKAN ORANG YANG BERSIKAP TELUS MACAM CIK AKAN DI KURNIAKAN REZKI YANG MELIMPAH RUAH DARI SEGI WANG RINGGIT,KESIHATAN,KEHARMONIAN,DAN MENDAPAT KEREDHAAN ALLAH S.W.T…TERIMA KASIH KERANA JUJUR DIDALAM PERNIAGAAN…

  2. Penipu aplikasi duit… saya dah masuk applikasi duit dari ogos 2016 sampai sekarang saya tak dapat duit seperti di janjikan. Dan bila saya minta refund duit saya pelbagai alasan yg admin bagi.. dan duit saya sebanyak RM290 burn.. tak apa tipu la duit saya. Saya tak halalkan.

    • kasihan dengan akak…

      ada buat promosi tak..

      Aplikasi duit sangat susah nak jual..

      sebab itu apabila tak dapat jual ramai yang cakap tipu..

      soal refund itu terpulang kepada admin aplikasi ini..

      yang itu saya tak berani kata apa-apa

  3. nak tanya….kalo kita ada barang sendiri promote pakai app ni bolehkan tuan? k kena promot app ni juga?…..

  4. Salam. Sy dah prmote mengikut cara yg dijelaskan. Nak tanya.. Bgmna sy akan dibayar? Apakah hnya dgn melakukan prmote sprti yg diajarkn atau org yg mendapat prmote itu membeli aplikasi duit trlbih dhlu bru sy akan mndpat byaran?

  5. Nasib baik ada riview ni,ingat aplikasi yang d run yg promosi sendiri.Semangat juga nk beli :).

  6. salam. kat sini byk komen negatif nohh.. seram pulak dengar sbb dlm hati ada niat nak beli tmbah income. terbalik dgn saya, saya dah beli ebook rahsia uber. tp to the truth tak macam ni laa. apa yg dia bg mmg berkesan. tp saya buat keputusan taknak guna dlm afew reasons. ada sapa2 nak exchange tak?

  7. Aplikasi duit ni mmg tipu.saya dh join 31/8/16..smpi arini msih xde dpt paper pape pon.mnta suro ameer tu kembalikan duit sbb dh lbh 56 hari..mcm2 alasan bodoh diberikan.kpd sesapa yg sama kne tipu tu..mari kita sama2 dptkan blk duit kita..0142634090

    • minta maaf ..saya tak arif sangat benda ini..

      apa yang satu tahu jika pembeli redha dan ada barang maka dibolehkan..

      tetapi sebelum itu mesti ada penjelasan dan faham betul-betul apa barang tersebut..

      aplikasi duit..ya memamg betul ada barang dia.

  8. Dah terbukti scam. Salesletter je gempak. Ameer tu sape entoh. Kaya kunun, kedekut tai idung masin. Memang hype. Jgn dok tegak benang yang basah apa lagi sembunyikan kebenaran…

  9. Saya baru buat bayaran ke maybank2u,aplikasi 290,bila iya boleh dpt aplikasi duit,bayaran dibuat pada 21/10/16 jam 8.01am,tq,teringin juga nak cuba sbb boleh tambahan pendapatan,0172587891 tq

  10. Bagaimana cara untuk dapatkn pulangan wang itu kembali.. sekirany dapatkn kepda pemilik? . Bagaimana caranya? Adakah melalui email tau no telefon. Sekiranya melalui email. Email siapa yg perlu sy emailkn. Dan sekiranya di no telefon.. knpe no sy di block?. Adakah ini satu penipuan?

    • saya sarankan tuan buat promosi dulu…

      jika tidak berkesan boleh hantar email dan segala urusan melibatkan email kepada pemilik tersebut

      untuk tujuan tersebut saya tidak berani untuk menyatakan Aplikasi Duit penipu..

      sekiranya bakal pembeli membaca artikel yang saya tulis mereka tentu faham bahawa aplikasi duit tidak semudah yang dijanjikan..

      • Mr.Hanafi, ada no pemilik aplikasi duit ni ke? boleh bagi tak? sebab minta semula pemulangan duit melalui email, no responded. Saya da melebihi tempoh 56 hari. Masa minta duit balik tu macam2 benda dia berdalih. Last2 saya hantar email semua bukti pembayaran dan resit yang saya dah simpan tapi tak ada jawapan dari pihak beliau.

  11. Mrhanafi, nak promote apa ye? Promote web aplikasiduit.com tu ke utk dptkan commission? Ke promote barang macam dropship kat fb tu?

  12. aslmkm mr hanafi..

    apps ni ada guna wampserver tak?bulk sms?sms gateaway?randomizer?contact csv?

    terima kasih