Broadband M Bermasalah Bikin Panas

Broadband M Bermasalah Bikin Panas…Dah tiga tahun setia kerana terpaksa.Dulu pun sama.Ada masalah tetapi masalah yang lain pula.Dulu lambat macam siput sedut.Sekarang masalah tidak dapat akses pulak.Masa tetap berjalan macam biasa.Nasib baik tak beli pakej data untuk 30 hari.

ada masalah.

Kalau tak rugi la jawabnya.Bila dah rugi ramai yang akan rasa panas.Nak duduk pun rasa tak tenang.Apatah lagi kalau nak tidur.Pasti mata yang mengantuk akan terjaga balik.Susah la macam nie kalau nak berniaga online.

Akhirnya saya sedar.Terjaga dari lamunan yang panjang.Lamunan terhenti katakan.Setiap perkara dalam dunia ini tiada yang pasti.Ada kalanya bikin masalah untuk kita selesaikan.Sebab itu kita dianugerahkan akal agar boleh digunakan untuk menyelesaikan masalah,Tak la nanti panas berpanjang.Dapat juga rasa sejuk sekali sekala.

Sekiranya ada pembaca blog ini yang menghadapi situasi begini jom lah kita berdiskusi dalam ruangan komen.Semoga perkongsian kita nanti memberi manfaat kepada orang lain pula.

Perancangan pada masa yang akan datang pula untuk bertukar syarikat telco yang lain pula.Dah lama sangat setia tetapi tiada ganjaran yang hebat.

Bila tiba masanya nanti saya akan mengunakan Bestmobile untuk kegunaan broadband pula.Ia merupakan syarikat telco yang unik dan menarik untuk disertai sebagai Brand Partner.Kini memang menggunakanBestmobile sebagai talian utama telefon.

Menjadi brand partner membolehkan kita dapat lesen buat promosi.Boleh mengajak orang lain turut serta menggunakan Bestmobile.Ajak dan dapat insentif.Jumlahnya dalam RM20 untuk setiap pendaftaran dah saya kira cukup baik sebagai permulaan.

Selain daripada itu boleh mendapat pendapatan pasif jika mempunyai rangkaian yang luas.Untuk membina rangkaian perlukan masa.Jika rajin dan betul caranya in sha Allah dalam tiga tahun boleh menyebabkan kita berada dalam  golongan bebas kewangan.

Kalau masih setia dengan talian telco yang lama tiada apa yang kita dapat selain rasa bangga kerana memiliki nombor yang cantik dan senang diingat.Duit dari poket keluar sebagaimana saya mengeluarkan duit sendiri untuk melanggan pakej dari syarikat M.

Akhir beberapa bulan yang lalu saya telah mengambil keputusan untuk berhijrah ke syarikat telco Bestmobile dari syarikat C untuk talian utama saya.

Oleh itu jomlah bersama saya untuk mengetahui Cara Tambah Pendapatan Guna Handphone

(Visited 5 times, 1 visits today)

14 thoughts on “Broadband M Bermasalah Bikin Panas

  1. kadang-kadang kecewa juga dengan kebanyakan layanan telco ni, setiap hujung minggu je pasti line lembab. Sekarang masih bertahan dengan line mobile yang dulu. Kalau masaah berterusan,mungkin akan pindah kelain hati gamaknya.

Leave a Comment

CommentLuv badge