Tip Buat Dua Whatsapp Dalam Satu Telefon

Dua whatsapp dalam satu telefon memang jarang orang guna.Namun ada pembaca tanya bolehkah guna sim kad ke dua untuk whatsapp.

Ya.

Memang boleh kalau tahu caranya.

Dalam artikel ini saya nak kongsikan tip untuk jadikan telefon anda mempunyai dua whatsapp.

Ada kelainan.Ada perbezaan.Anda lebih kedepan dan lain dari yang lain.

dua whatsapp
Kredit : geralt

Bahkan ada dua whatsapp mudah untuk buat kerja.Satu untuk kerja dan satu untuk skandal peribadi.

Untuk pengetahuan pembaca blog saya disukai pencari maklumat untuk hack jadi admin Whatsapp.Saya dah bagi cara teknikal namun tidak pernah cuba.Sebab saya tak suka jadi hacker.

Apa kata dalam arttikel ringkas ini saya kongsikan pula tip untuk buat duat whatsapp dalam satu telefon.

Cara mudah sahaja.Cari sahaja aplikasi ——->DISA

Lepas itu install seperti biasa.Macam yang kita buat dengan mana-mana telefon jenis adroid.

iPhone tak dapat.

Kesimpulan

Dua Whatsapp dalam telefon memang best.Ada kelebihan dari segi fungsi dan kegunaan.

Apa tunggu lagi.Jom la install akaun Whatsapp yang kedua guna Aplikasi >>DISA

Sehingga jumpa lagi dan jangan lupa untuk

(Visited 97 times, 1 visits today)

18 thoughts on “Tip Buat Dua Whatsapp Dalam Satu Telefon

  1. Kalau guna smartphone Samsung Galaxy J7 Pro dah disertakan 2 whastsapp dan 2 facebook. Kalau pakai DISA boleh jadi 3 whatsapp la….

    Bukan setakat guna aplikasi DISA, nak guna aplikasi Multiple Accounts pun boleh jugak… Ini yang saya guna pakai…

    Rasanya lagi senang. Hanya klik icon Whatsapp atau Facebook… tu je…

    Selamat mencuba… DISA atau Multiple Accounts..
    Kamil Salleh recently posted…AirAsia Tawar Tempat Duduk Percuma Selama SemingguMy Profile

  2. tuan blog, boleh x sy nk minta no tel? sy ada masalah whatsapp dan bersangkut paut dgn entry ni… tlg reply kt blog sy. nnt sy hide kn

    terima kasih

Leave a Comment

CommentLuv badge